Take a fresh look at your lifestyle.

NOSTALGIA DIN FROTIR

Celor care au rămas acasă, prosopul de plajă de pe raft le amintește de călătoriile trecute. Acesta servește turiștilor ca un fundal serios de fotografie. Despre o bucată de țesătură plină de nostalgie…

Trebuie să vedeți și partea pozitivă a lucrurilor: de când există Instagram, nu mai trebuie să mergeți în vacanță. Puteți să renunțați la condus și să obțineți fotografiile de vacanță și starea de relaxare livrate gratuit. Au dispărut zilele în care manuscrisele cu saluturi însorite de la prieteni și rude trebuiau descifrate pe cărțile poștale, doar pentru a constata că textul scrisorii a fost un rezumat al hotelului de acolo. În zilele permanent ploioase, Instagram-ul este paradisul care luminează starea de spirit a celor care au rămas acasă: Dragă Dumnezeu, te rog să nu iei călătorilor auto-proclamația de pe telefoanele lor smartphone – ei fac fotografii frumoase ale unor locuri îndepărtate și le pun pe Instagram!

Promisiunea țesăturii

În zilele ploioase, drumul spre baie și o privire în raftul cu prosoape vă ajută: acolo sunt stivuite prosoapele de plajă din călătorii trecute de mult. Verdele otravitor, de exemplu, furat de la un hotel de tip boutique. Între timp, prosopul răpit este scrobit după nenumaratele spălări încât ar sta în poziție verticală întrun colț al băii. Totuși aveți o relație aproape romantică cu el. În saltul spiritual se recunoaște o promisiune țesută în bumbac: acest prosop de piscină are o istorie, iar astăzi totul trebuie să aibă o poveste – ceva nou poate cumpăra oricine.

Scenă pentru nuditatea ta

Googling astăzi “prosop de plajă” sau, chiar mai bine, oferta extinsă în engleză “beach towel”, pe portalurile modei veți obține exact doza de pesimism cultural administrat a ceea ce ați sperat în secret: o grămadă de prosoape circulare. Probabil perspective realizate cu drone pentru fotografiile din Instagram. Cu toate acestea, proprietarii lor nu vor putea niciodată să le folosească deoarece pentru a se usca și a se înfășura după o baie răcoritoare cu un prosop rotund este nepractic, forma corpului uman fiind făcută mai degrabă pentru unul pătrat.

Ca o scenă pentru prezentarea propriei goliciuni, cu toate acestea, o cârpă rotundă este foarte potrivită, deoarece se pretinde a fi centrul fiecărei zone de plajă. Și puteți să faceți și yoga, promit unii dintre producători de țesături circulare.

Dacă obiectivul yoga are o imagine destul de feminină, atunci imaginea specială pentru sexul masculin vine într-adevăr de la început.

Aceste suveniruri colorate străbat lumea în bagajele de călătorie și urmează să fie derolate în locurile străine. Mândria masculină care a fost deja amenințată cu o noapte înainte la barul hotelului este revigorată minunat a doua zi dimineață și așezată pe o cârpă roz și albastru-deschis: corpul meu este castelul meu de nisip, iar vara viitoare voi păstra silueta pentru șortul de baie, promite el. Dar din păcate, benzile longitudinale frecvente pe prosoape vechi, în soarele de dimineață lățesc imaginea. Subțierea prin dungi funcționează pe tricouri și numai condiționat. 

Oh, mulți bărbați ar fi cumpărat dintr-un shop din aeroport numit Bon Voyage (sau ceva asemănător) unul din prosoapele de baie plictisitoare de culoare gri sau albastru închis, în locul unui nou adaptor de priză (pentru a-l uita mai târziu în priza din camera hotelul înainte să-l părăsească)! Gri, de exemplu, se potrivește perfect culorii plajei cu pietriș. Albastrul contrastează frumos cu maro-ul umed de pe plaja de nisip, iar marea rămâne steaua din fotografia Instagram… așa un prosop de plajă trebuie  ținut bine.

O mare parte din aceaste povești de vacanță reprezintă imaginația celor care rămân acasă. Pe Instagram nu puteți vedea partea întunecată. Acolo vedeți doar soarele și partea frumoasă a vieții pe care doriți să o trăiți și voi. Faptul că ele reprezintă o iluzie optică și că producția lor costă mult timp și efort – conștientizăm cu toții acest lucru. Dar asta nu strică bucuria imaginilor de pe Instagram.

Nu, aceste prosoape de plajă au fost concepute, în mod evident, pentru noi cei care rămânem acasă: dimineața ar trebui să putem ieși din duș și să ne rătăcim în plimbări în Bali, Hawaii și Grecia, în locurile de care ne este dor. Sau doar pe Instagram.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More