Take a fresh look at your lifestyle.

Noul BMW M5 este vedetă în Need for SpeedTM No Limits

Actualizarea versiunii pentru telefon mobil a popularului joc de curse de la Electronic Arts aduce noul BMW M5 pentru milioane de jucători din lumea întreagă.

Milioane de jucători din lumea întreagă aşteaptă cu nerăbdare noua apariţie din „Need for SpeedTM No Limits”: începând din primul week-end al lunii februarie, noul BMW M5 este disponibil şi în varianta pentru telefon mobil a jocului de curse de mare succes. Sedanul de înaltă performanţă este o prezenţă exclusivă a celui mai nou „Xtreme Racing Championship”; între 2 şi 9 februarie, jucătorii se vor putea înscrie în campionat. După înregistrare, utilizatorii au şapte zile la dispoziţie pentru a pilota BMW M5 într-o serie de curse competitive pentru a-şi testa aptitudinile. Câştigătorii vor putea să deblocheze modelul pentru a concura cu el ulterior.

„Need for SpeedTM No Limits” este prima adaptare pentru telefoane mobile a francizei de curse foarte populare „Need for SpeedTM„. În doi ani şi jumătate de la lansarea sa pe piaţă, a devenit unul dintre cele mai populare jocuri de curse pentru smartphone din lume, cu câteva milioane de descărcări şi o comunitate foarte activă. Jocul oferă o gamă largă de automobile care pot fi personalizate în funcţie de preferinţele individuale şi pot fi testate ulterior împotriva altor jucători din întreaga lume, în diferite moduri de cursă. Până acum au fost efectuate peste 11 miliarde de curse.

BMW este deja parte a jocului prin modelele BMW M3 Coupé (1999), BMW M4 Coupé (2014) şi BMW M2 Coupé (2015). Noul BMW M5 Sedan se alătură acum acestui trio. Este integrat în pictograma aplicaţiei jocului şi este prezent şi în trailerul jocului. Prin BMW M5, BMW are cel mai rapid model din categoria Sport. Astfel, pasionaţii de gaming din jurul mapamondului pot experimenta noul sedan sport încă dinainte de lansarea sa pe piaţă în martie 2018.

Electronic Arts şi BMW M5 au deja o istorie comună. Sedanul şi-a sărbătorit premiera mondială anul trecut – nu aşa cum este obiceiul la un salon auto, ci la cea mai mare expoziţie europeană pentru jocuri interactive şi entertainment, GamesCom de la Köln. De ce? Încă dinainte ca BMW M5 să fie disponibil în showroomuri, jucătorii au putut deja să experimenteze automobilul în jocul de curse „Need for SpeedTM Payback” care tocmai fusese lansat la GamesCom 2017. Între timp, jucătorii din lumea întreagă au petrecut deja aproximativ 480.000 de ore – echivalentul a circa 55 de ani – în noul BMW Seria 5 Sedan pe circuitele virtuale din „Need for SpeedTM Payback”.

BMW M5 continuă istoria lungă a modelelor BMW în franciza jocurilor de curse „Need for SpeedTM„. Primul BMW a apărut în „Need for SpeedTM” în 1997; primul BMW M5 în 1999. Acestea au fost urmate de BMW M3 în „Need for SpeedTM Most Wanted” în 2005, BMW M3 GTR în „Need for SpeedTM Shift” în 2009 şi de multe alte apariţii, inclusiv de BMW M4, M6 şi Z4 M. Acum trei ani, în 2015, noul BMW M2 şi-a făcut marele debut în cea mai recentă apariţie „Need for SpeedTM” de la acea vreme.

Download Need for SpeedTM No Limits
AppStore
GooglePlay

Sursa: BMW Press

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More