Take a fresh look at your lifestyle.

Noul BMW Seria 8 Coupé

Prezentarea noului BMW Seria 8 Coupé adaugă un nou capitol istoriei lungi a senzaţionalelor automobile sport ale constructorului auto premium din Bavaria – şi oferă un start foarte dinamic pentru actuala sa ofensivă de modele în segmentul de lux. BMW Seria 8 Coupé este o maşină de vis cu performanţe remarcabile, design plin de pasiune, lux de ultimă generaţie şi dotări excepţionale aşa cum sunt tehnologiile de afişare şi control, asistenţa conducătorului sau conectivitate.

Noul BMW Seria 8 Coupé 1

Obiectivul principal de dezvoltare pentru BMW Seria 8 Coupé a fost dinamica de excepţie. Caroseria, sistemul de propulsie şi suspensia au fost dezvoltate pentru a îndeplini toate cerinţele unui automobil sport excepţional. În acest proces, motoarele remarcabil de puternice au fost combinate cu sistemul inteligent BMW xDrive de tracţiune integrală şi măsurile de design BMW EfficientLightweight. Noul model şi-a primit botezul sub forma BMW M8 GTE în cursele de anduranţă din FIA WEC şi în IMSA WeatherTech SportsCar Championship (IWSC) din America de Nord. Automobilul de serie permite experimentarea unei performanţe deosebit de dinamică într-un cadru extrem de luxos.

Vârful de gamă este BMW M850i xDrive Coupé, care este alimentat de un motor pe benzină V8 nou dezvoltat, ce oferă 390 kW/530 CP. Acest model BMW M Performance va fi lansat în noiembrie 2018 împreună cu BMW 840d xDrive Coupé, echipat cu un motor diesel cu şase cilindri dispuşi în linie, extraordinar de puternic, cu o putere maximă de 235 kW/320 CP.

Noul BMW Seria 8 Coupé 2

Şasiul: pachet pentru performanţe maxime
Principiul de construcţie şi reglarea şasiului BMW Seria 8 Coupé sunt concepute pentru a valorifica potenţialul dinamic al tehnologiei sale de propulsie – şi pentru a utiliza cât mai bine conceptul de bază al automobilului pentru a obţine performanţe sportive maxime. Masa optimizată, centrul de greutate redus, distribuţia echilibrată a sarcinii pe punţi, lungimea ideală a ampatamentului şi ecartamentul lat, dar şi structura rigidă a caroseriei şi proprietăţile aerodinamice favorabile oferă toate ingredientele potrivite în acest scop. Toate jantele din aliaj uşor, disponibile standard şi opţional, sunt echipate cu anvelope de dimensiuni diferite, ale căror efect de îmbunătăţire a tracţiunii a fost luat în considerare în reglarea şasiului.

Echiparea standard pentru noul BMW Seria 8 Coupé include suspensia M adaptivă cu amortizoare controlate electronic. Acest lucru permite ca acţiunea arcurilor şi a amortizoarelor să fie reglată cu mare precizie, astfel încât conducătorul să nu primească mai mult decât reacţia necesară din partea drumului. Direcţia activă integral este şi ea disponibilă standard; reduce raza de bracare în timpul manevrelor, măreşte agilitatea şi face ca schimbarea benzilor sau abordarea virajelor la viteze mari să fie şi mai uşoare. Dotarea opţională de stabilizare activă a ruliului pentru noul BMW M850i xDrive Coupé oferă modelului o caracteristică de manevrabilitate şi mai sportivă, deoarece permite o compensare deosebit de rapidă şi precisă a ruliului caroseriei în timpul manevrelor la viteză ridicată, îmbunătăţind astfel agilitatea şi stabilitatea manevrabilităţii atât la intrarea în viraje, cât şi la ieşirea din curbe. Sistemul are efectul suplimentar de sporire a confortului atunci când se conduce în linie dreaptă, prin combaterea activă a vibraţiilor declanşate de denivelări pe o parte a drumului – totul prin servomotoarele electronice.

Noul BMW Seria 8 Coupé 3

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More