Take a fresh look at your lifestyle.

Noul gel UV de la Melkior schimba tot ceea ce stiai despre acest produs!

Trebuie sa recunosti: unghiile tale sunt un accesoriu in adevaratul sens al cuvantului. De aceea, manichiura trebuie sa arate intotdeauna impecabil. Intr-adevar, timpul este destul de limitat, dar nu ai nici un motiv sa neglijezi ritualurile de infrumusetare.

Gel UV Cat Eye - Melkior

Gel UV Cat Eye – Melkior

In ultima perioada au aparut incredibil de multeproduse cosmetice destinate unei manichiuri perfecte, asa ca sigur il vei gasi pe cel care sa ti se potriveasca. Iar unul dintre aceste produse este gelul UV. In ultima perioada, acesta a devenit incredibil de popular. Este foarte rezistent si ofera mainilor tale o eleganta deosebita.

Cu toate acestea, nu oricine poate sa realizeze o manichiura impecabila. Este nevoie de experienta si un simt artistic destul de dezvoltat. Ce faci atunci cand nu te pricepi la pictura, dar iti doresti o manichiura ceva mai speciala decat clasicele unghii monocrome? Mergi la salon, desigur. Mergi la manichiurista ta si dezvaluie-i cea mai noua metoda de infrumusetare a unghiilor: gama de geluri UV Cat Eye si magnetul aferent.

Noul gel UV este propus de specialistii de la Melkior . Cu ce vine nou? Culori incredibil de pigmentate, densitate medie si o modalitate mult mai usoara de a realiza pe unghii desenele pe care ti le doresti. Acest lucru este posibil datorita magnetului pentru gel UV .

Cum se foloseste acest gel UV?

Acest tip de gel UV trebuie sa fie aplicat peste un strat de gel UV sau oja semipermanenta negre. Ulterior, se aplica un strat din acest gel UV Cat Eye, se pozitioneaza magnetul mentionat anterior paralel cu unghia si se introduc mainile in Lampa cu Led UV, exact ca in cazul unui gel UV clasic.

Pozitia magnetului influenteaza in mod direct rezultatul final al manichiurii tale. Acesta trebuie sa stea fix deasupra unghiei, la o distanta de 3-5 mm si trebuie sa fie mentinut in aceasta pozitie pentru aproximativ 20 de secunde, pana in momentul in care desenul configurat se transfera pe unghie.

De asemenea, un sfat foarte important venit din partea specialistilor este ca procesul sa se desfasoare unghie cu unghie si nu pe intreaga mana simultan. Desigur, acest tip de gel UV poate sa fie folosit si fara a se utiliza magnetul, dar in acest caz este necesar sa fie aplicat in doua straturi, iar rezultatul va avea un aspect paietat.

Nu exista nicio indoiala, o manichiura cu gel UV arata impecabil si este foarte rezistenta chiar si la socurile mai mari. In functie de ritmul in care unghiile tale naturale cresc, gelul UV iti permite sa ajungi la manichiurista chiar si o singura data pe luna. Iar noul gel UV Melkior schimba orice stiam pana acum despre acest produs cosmetic atat de indragit in intreaga lume. Cat Eye se poate achizitiona din magazinul online Melkior Professional, cat si din magazinele fizice Melkior din Romania.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More