Take a fresh look at your lifestyle.

NOUL MERCEDES-BENZ A-CLASS

… un model de referință pentru clasa compactă

Tineresc și dinamic ca întotdeauna, dar mai matur și mai confortabil ca niciodată, noul A-Class redefinește luxul modern și revoluționează designul interior al clasei compacte. Din punctul de vedere al tehnologiei, acesta nu doar ocupă primul loc datorită MBUX – Mercedes-Benz User Experience, ci oferă și anumite funcții care înainte erau păstrate pentru clasa de lux. În anumite situații de condus, acest model este capabil să conducă semi-autonom pentru prima dată, iar farurile MULTIBEAM LED sunt disponibile la cerere. Toate modelele noi A-Class sunt puse în mișcare de motoare eficiente noi, pe benzină sau diesel. Și chiar dacă Mercedes-Benz a păstrat designul sport, totuși valoarea utilității a crescut.

NOUL MERCEDES-BENZ A-CLASS 1

Design exterior: exercițiu în formă pură
Cu A-Class, Mercedes-Benz face următorul pas în filosofia designului Sensual Purity. Pe o bază de design cu două cutii compacte, proporții și dimensiuni optimizate au dus la o nouă interpretare a acestui model. Exteriorul transmite sportivitate, dinamism și emoție. Designul frontal progresiv , cu faruri led plate (ca opțiune) cu elemente cromate și lămpi pentru condusul pe timpul zilei îi asigură o apariție apetisantă.

Design interior: o revoluție
Interiorul noului A-Class este complet redefinit cu un look modern, avangardist. Mercedes-Benz a mizat pe o abordare complet nouă, revoluționând clasa compactă din interior, cu un sentiment de spațiu. Arhitectura unică a interiorului prinde formă prin designul de avangardă al consolei de bord: pentru prima oară apare o glugă deasupra cabinei. Ca rezultat, corpul principal în formă de aripă al tabloului de bord se extinde dintr-o portieră în cealaltă fără nicio discontinuitate vizuală. Iar display-ul cu ecran lat (opțional) este de sine stătător. Iluminatul ambiental are 64 de culori de lumină disponibile, de cinci ori mai multe decât la modelele anterioare.

MBUX – o experiență fără rival
Iată primul model Mercedes-Benz care include un sistem multimedia complet nou care ne introduce în noua eră de conectivitate Mercedes Me. O caracteristica unică a acestui sistem este abilitatea de a învăța, datorită inteligenței artificiale, realizând, astfel, o conexiune emoțională între vehicul, conducătorul auto și pasageri.

NOUL MERCEDES-BENZ A-CLASS 2

Spațiu interior. Noul A-Class a crescut!
În ciuda aspectului sport, noul A-Class are o valoare utilitară considerabil mai mare. Spațiu mai mult pentru umeri, coate și loc de trecere, plus acces facil în spate sunt beneficii clare, la fel cum e și compartimentul pentru bagaje, family-friendly.

Un alergător pe cinste! Există putere în acest look senin.
Condusul silențios, fără vibrații sunt caracteristici majore ale noului model premium. În timpul dezvoltării acestui model, a fost acordată o atenție deosebită rigidității structurale și punctelor de conexiune între corp, suspensii și trenul de rulare. Iar nivelul zgomotului din interior a fost redus cosiderabil.

Condus inteligent, funcție de la S-Class
Noul A-Class deține cel mai nou sistem de asistență la condus cu suport pentru șofer, oferind, astfel, cel mai înalt nivel de siguranță activă în acest segment, cu funcții adoptate de la S-Class. Pentru prima oară, A-Class are capacitatea de a conduce semi-autonom în anumite situații. Pentru asta are cameră și sistem radar performante care îi permit să vadă până la 500 metri în față și folosește sistem de navigație și hărți pentru asistență.

Mercedes-Benz și Auto Schunn, calitate și tradiție îmbinate perfect
Mercedes-Benz a fost primul automobil cu propulsie pe benzină din lume și a deschis drumul către o epocă de eficiență și confort. Cu același scop își desfășoară activitatea Auto Schunn România pentru a asigura confortul și siguranța clienților săi. Obiectivul principal este calitatea și pentru asta au format o echipă de oameni bine pregătiți, care promovează mașini de cea mai bună calitate și cele mai noi tehnologii.

Crezând în continuare în tradiție și în susținerea permanentă a clienților, Auto Schunn promovează valorile Mercedes-Benz. Auto Schunn este o companie cu tradiție de 23 de ani, timp în care a vândut peste 7000 de autovehicule iar rata de întoarcere în service este printre cele mai mici. Așa a devenit cel mai mare dealer Mercedes-Benz în România și în continuare privește oportunitățile pieței și se adaptează corespunzător.

www.auto-schunn.ro

 

 

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More