Take a fresh look at your lifestyle.

Noul MINI Clubman

5 / 100

Cu un design modificat cu precizie, o selecţie extinsă de dotări şi cea mai nouă tehnologie de operare şi conectivitate, noul MINI Clubman se prezintă ca un individualist elegant în segmentul compact premium. Prin combinarea plăcerii condusului specifică MINI cu o versatilitate potrivită atât pentru condusul zilnic, cât şi pentru călătoriile lungi, modelul cu cinci locuri vine cu un plus de charismă prin accentele noi pentru exterior şi interior. Cele mai noi actualizări din gama de servicii digitale MINI Connected subliniază caracterul progresist şi orientat spre lifestyle al noului MINI Clubman. Totodată, completările atractive ale programului de dotări opţionale şi accesorii MINI originale oferă noi posibilităţi de personalizare.

Noul MINI Clubman 1

Confortul călătoriei, spaţiul şi versatilitatea definesc proprietăţile generale ale noului MINI Clubman, interpretarea sa modernă a conceptului shooting brake clasic stabilind un stil distinctiv în cadrul segmentului compact. Patru uşi laterale şi cinci locuri, alături de portbagajul versatil din spatele celor două uşi divizate din spate, asigură un grad ridicat de funcţionalitate şi genul de utilizare creativă a spaţiului care este caracteristică pentru MINI.
Agilitatea specifică mărcii este garantată de portofoliul de motorizări moderne şi de tehnologia superioară de suspensie cu care este echipat noul MINI Clubman. Sunt disponibile trei motorizări pe benzină* şi trei variante diesel*, cu puteri ce variază între 75 kW/102 CP şi 141 kW/192 CP. Dacă doresc, clienţii pot opta şi să combine sistemul de tracţiune integrală ALL4 cu cele mai puternice motoare pe benzină şi diesel. Gama de modele va fi suplimentată ulterior cu noua ediţie a sportivului MINI John Cooper Works Clubman.

Expresiv şi puternic: noul design frontal distinctiv
Designul caroseriei noului MINI Clubman este elegant, individual şi exclusiv. Proporţiile distinctive sunt rezultatul unei caroserii modelate în stilul sportiv şi îngust specific MINI, al unei linii a acoperişului extinsă dinamic şi al unui spate drept. În plus, uşile divizate, ce constau din două aripi cu deschidere laterală, îl fac să fie singurul model cu şase uşi din segmentul compact, la care se adaugă versatilitatea remarcabilă datorată portbagajului ce poate fi extins de la 360 de litri până la maximum 1.250 de litri, în funcţie de nevoie.

Noul MINI Clubman 2

Conceptul de caroserie este combinat cu elementele de design specifice mărcii. În partea frontală, acestea includ capota curbată, farurile rotunde – cu contururi cromate în echiparea standard, opţional sunt Piano Black – şi conturul hexagonal al grilei radiatorului. Cea mai remarcabilă particularitate de design a noului MINI Clubman este grilă nouă a radiatorului, care acum se extinde de-a lungul întregii bare. Cu contururi puternic modelate şi o nouă structură a prizei de aer, aceasta oferă un aspect deosebit al părţii frontale. Grila este mărginită de un cadru subţire, produs dintr-o singură bucată. Priza de aer este divizată în şase laturi orizontale, de culoare neagră, care opţional pot fi actualizate la o versiune cromată. Dotările specifice pentru secţiunea frontală a modelelor MINI Cooper S Clubman şi MINI Cooper SD Clubman sunt modelul hexagonal al grilei în locul barelor orizontale şi bara individuală cromată din priza de aer, precum şi emblema cromată cu „S” roşu în centru.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More