Take a fresh look at your lifestyle.

Noutati de la Old Skipper – recomandari pentru vara lui 2018

Magazinul online Old Skipper, binecunoscut pentru colectiile sale de bratari din franghie nautica, isi prezinta noutatile in materie de accesorii. Lucrate cu maiestrie, pricepere si pasiune, toate bratarile sunt de calitate incontestabila. La categoria design, noile bratari propuse se bucura de asemenea de stiluri impresionante. Insa in varietatea de optiuni, punctul comun este reprezentat de stilul franghiei nautice, element de baza al colectiilor.

Noi stiluri de la Old Skipper

In categoria de noutati de la oldskipper.ro se vor gasi atat tipuri de bratari din franghie nautica in culori diverse cat si din piele naturala in foarte multe culori. Un stil deja consacrat tine de franghia nautica si impletiturile specifice. In unele cazuri se  imbina doua astfel de elemente, poate chiar cu un contrast cromatic. Inchiderea ramane aceeasi, cu brida sau cu ancora.

Element de noutate in aceasta colectie se refera la culorile indraznete. De la rosu intens la albul pur, de la mov la nuante pamantii, o varietate de culoare defineste aceasta colectie. Mai mult decat atat, culorile se combina in asa fel incat rezulta modele impresionante de bratari nautice. Unele pun accent pe noduri mai sofisticate, altele impresioneaza prin insertiile de piele naturala.

Cum gusturile nu se discuta, optiunile cele simple pot fi marea atractie. Aici se include stilul KACEY spre exemplu, o bratara aparent simplista, cu franghie subtire. Se potriveste in orice context, in orice moment al zilei, fiind genul acela de bratara demna de admirat oricand. Iese in evidenta prin nuanta sa placuta de rosu, pe langa detaliile sale decorative.

Un alt stil, ce accentueaza ideea de unisex a acestor tipuri de bratari este si stilul ESTONIA. Acest tip de bratara vine in varianta de negru, cu accent albastru marin si alb. Pastreaza aceeasi nota si aduce in prim plan elementele deja consacrate, ancora la sistemul de inchidere. Iar pentru pasionatii de bej stilul DEVON este realmente de ales, aducand un contrast cu franghia neagra.

Astfel de tipuri de bratari sunt edificatoare pentru definitia ce poate fi oferita pentru gama de accesorii Old Skipper. Se refera la versatilitate, la bratari deosebite si originale. Sunt tipare ce se potrivesc in diversele abordari, pentru tinute dintre cele mai diverse. Acestea sunt mai mult decat simple accesorii, sunt elemente ce au in spate o poveste, sunt create cu pasiune. Cat despre stil, acestea sunt atemporale, cu o oarecare influenta moderna.

Alte optiuni de accesorii Old Skipper

Acelasi magazin online, dovedind calitatea produselor, dispune si de colectii de brelocuri, de bratari din franghie nautica atat pentru cei cu gusturi rafinate, elegante, cat si pentru cei care doresc sa puna un accent al traditionalului in imaginea lor. Se gasesc in cadrul paginii oldskipper.ro bratari demne de asociat atat barbatilor, copiilor, cat si femeilor dornice sa iasa in evidenta prin alegeri inspirate.

Fiecare produs in parte are in spate aceeasi dedicare. Bratarile sunt lucrate manual si respecta standardele cu care publicul s-a si obisnuit pana acum. Intr-o varietate de culori, cu o sumedenie de optiuni de design, practic Old Skipper lanseaza o invitatie la alegeri multiple privind bratarile de acest gen.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More