Take a fresh look at your lifestyle.

NUNTI ÎN AER LIBER SI ROCHII DE MIREASA pentru orice scenariu

Lejere, diafane, rafinate, din straturi fluide, transparente, înnobilate cu accesorii strălucitoare, aplicații de mărgele, pene… rochiile de mireasă pentru vara 2019 au tot ce e nevoie pentru a integra confortul și factorul “wow” în aceeași ecuație vestimentară. Iar rochiile create de Bianca Marcu în colecțiile Rosa Bella Dress se încadrează perfect în această tendință pentru vară. Anotimpul cald este extrem de ofertant în ceea ce privește scenariile pentru nunți. Pentru că natura este prietenoasă și te lasă să-ți organizezi petrecerea în aer liber, ideile sunt infinite. Noi vă propunem, în acest material, doar câteva locații unde vă puteți organiza nunta la care ați visat.

Nunta pe plajă
Nu există femeie care să nu-și fi imaginat o nuntă romantică la malul mării. În picioarele goale, pentru spiritele libere sau cu sandale plate, pentru cele mai rafinate, nunțile pe nisip necesită o abordare vestimentară specială. Poți alege o rochie diafană, din starturi de voal, un model minimalist dar care primește personalitate prin câteva detalii îndrăznețe. “Într-o astfel de poveste se potrivește o rochie din materiale aerate plasate într-un joc de transparențe, cu șliț pe un picior, decolteuri adânci sau spatele gol, care te va face să arăți, în egală măsură, sexy și relaxată. Inserțiile argintii se poartă foarte mult, iar în acest caz pot crea pe rochie efecte similare strălucirii mării în lumina soarelui”, spune Bianca Marcu.

Nunta în grădină
O nuntă în grădină nu are nevoie de prea multe pregătiri în ceea ce privește decorul. Florile colorate, vegetația abundentă, aromele naturale ale plantelor vor crea ambientul ideal pentru o petrecere senzorială. Pentru că mireasa va trebui să eclipseze acest decor, rochia trebuie să fie una spectaculoasă. O rochie prințesă, alb imaculat sau într-o nuanță pastel pudrat, poate fi o alegere care iese în evidență. Bianca recomandă ca o noutate a acestui sezon, motivele cu stele sau combinațiile între forme vegetale și geometrice, care se încadrează în cadrul luxuriant al grădinii. Sau mergi pe variante cu fusta simplă din tul și corsete îmbogățite cu dantelă și mărgele, cu aspect prețios și elaborat. Alege o trenă care se poate detașa sau renunță complet la idee, pentru a te putea mișca liberă printre plante.

Nunta pe malul lacului
Apa aduce întotdeauna energie pozitivă locului prin care trece, iar o nuntă lângă o sursă de apă va oferi petrecerii un aer diferit, de liniște și bunăstare. În plus, chiar dacă ești în aer liber, pe o pajiște lângă un lac poți organiza o petrecere fastuoasă la care poți purta o rochie de regină. “Detaliile care creează spectacol sunt epoleții cu aplicații, penele, sclipiciul…se poartă multe tipuri de sclipici inserat în textura materialului. Strălucirea, în general, obținută din material sau din jocul de paiete și mărgele este un element important în realizarea unei rochii de mireasă elegante”, spune Bianca. Pentru petrecerea la malul lacului alege, fie o rochie amplă, cu o trenă interminabilă, fie un model pe corp, tip sirenă, cu aplicații prețioase care subliniază formele siluetei. Poți completa look-ul de mireasă cu o tiara executată manual, pe care ți-o poate realiza la comandă Bianca Marcu.

Nunta la țară
Deși multe cupluri evită să organizeze nunta la țară, o petrecere realizată într-un cadru rural, cu elemente specifice de decor și gastronomie, poate fi, astăzi, o idee originală și foarte apreciată. Simplitatea evenimentului va crea suficient confort și relaxare pentru invitați, astfel încât vor dori să petreacă până în zori alături de tine. Alege o rochie simplă, din dantelă, cu corială în forma literei A sau o fustă dintr-un cloș cuminte și un top limitat în ornamente și pantofi confortabili, cu talpa plată sau toc mic. Materialele cu imprimeuri discrete, ton pe ton, sunt, de asemenea, o opțiune de luat în calcul. Fie că optezi pentru unul din scenariile enumerate, fie pentru o altă zonă naturală, nu uita cele trei aspecte elementare pe care trebuie să le puncteze rochia ta de mireasă: confortul, simplitatea și eleganța.

www.rosabelladress.ro
www.facebook.com/weddingbiancamarcu

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More