Take a fresh look at your lifestyle.

O argeșeancă a STRĂLUCIT pe scena Bucharest Fashion Week. A obținut locul 2 la Top Model România

În perioada 1 – 5 decembrie s-a desfășurat în capitală evenimentul Bucharest Fashion Week, iar o frumoasă argeșeancă a strălucit pe scenă și a plecat acasă și cu un frumos premiu 2 la concursul Top Model România, organizat în cadrul marelui eveniment de modă.

Este vorba despre frumoasa brunetă Diana Zamfir care a participat la celebra emisiune Next Top Model by Cătălin Botezatu și a rezistat vreme de 8 episoade, fostă Miss Bikini România și participantă, cu importante premii, la numeroase alte concursuri de frumusețe.

La Top Model România au fost 14 fete în finală, iar Diana a obținut locul 2. ”Acest titlu înseamnă pentru mine încă un rezultat bun în anii mei de muncă, dar și o satisfacție foarte mare.”, a declarat pentru Ziarulargesenilor.ro Diana Zamfir.

Au fost 3 zile de prezentări cu designeri cunoscuți cum ar fi Laura Olteanu, Wanda s Dream, Alexandra Dobre, Diana Caramaci, Raluca Bădulescu în asociere cu Ionuț Glavan deținătorul Mineli Boutique.

 

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More