Take a fresh look at your lifestyle.

O talie de invidiat cu ajutorul corsetelor modelatoare!

0

Pentru o femeie, felul in care arata si, mai ales, cum este perceputa de catre ceilalti, este foarte important. Intr-o societate in care se pune foarte mare pret pe aspectul fizic in detrimentul celui emotional, nevoia de aliniere la standardele deja stabilite de societate este tot mai mare.

Daca in ceea ce priveste stilul personal, schimbarile sunt mai usor de facut prin simpla achizitie de haine noi, atunci cand vine vorba de corp, lucrurile sunt mai complicate.

Se poarta corpul zvelt, cu talia bine definita. Si clar, aceasta e o dovada de superficialitate, dar in anumite situatii tendinta este de aliniere, in incercarea de a fi acceptat in anumite grupuri.

Vorbind strict despre corp, modificarile in ceea ce il priveste se fac greu, necesitand mult timp si mult efort. Cele mai relevante modalitati de a interveni in vreun fel asupra lui sunt dietele alimentare, sportul, medicamentele sau chiar interventiile chirurgicale.

O varianta mai noua, mai la indemana si care necesita un minim de efort este purtarea unui corset modelator. Acesta poate fi folosit atat ca pe o solutie de moment sau ca pe una cu efecte in timp.

Corsetele modelatoare Clessidra

Magazinul online Clessidra vine in intampinarea clientilor sai cu o gama variata de corsete special concepute sa modeleze talia, din latex sau non latex.

Cum poate ajuta un corset modelator in ceea ce priveste scaderea in centimeri a taliei? Ei bine, procesul este foarte simplu: purtand corsetul un timp mai indelungat, prin compresie si termosudatie, talia se ingusteaza. Un alt aspect la fel de important este faptul ca un corset modelator ajuta si la corectarea pozitiei spatelui, avand astfel dubla intrebuintare.

In oferta magazinului Clessidra se regasesc modele de corsete destinate persoanelor active ce pot fi purtate inclusiv in timpul desfasurarii unor activitati sportive, corsete destinate persoanelor sedentare care petrec un timp indelungat la birou si corsete speciale pentru perioada post natala, menite sa ajute femeile sa revina la talia avuta de dinainte de sarcina.

Aceste corsete pot fi purtate si ocazional, atunci cand se doreste ascunderea unor imperfectiuni doar la anumite evenimente.

Pentru a vizualiza intreaga oferta Clessidra, accesati site-ul oficial al magazinului!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More