Take a fresh look at your lifestyle.

Old Skipper, emblema elegantei transpusa in colectia de bratari din franghie nautica

Ca o maniera de a fi diferiti, ca o maniera de a iesi in evidenta, accesorizarea joaca un rol esential. Bine alese, accesoriile pot fi cele care marcheaza marea diferenta intre o tinuta bine studiata si una aleasa la intamplare, intre haos si eleganta, intre stil si ceea ce supara vizual, nu incanta. De aceea, ca un manifest pentru importanta ce ar trebui acordata acesoriilor, Old Skipper este gazda unor vaste colectii de bratari din franghie nautica.

O invitatie lansata de a descoperi intreaga colectie de acest gen demonstreaza cata eleganta se poate ascunde intr-un obiect bine ales, menit sa completeze o tinuta si o atitudine. O bratara din franghie nautica va scoate din banal orice prezenta masculina, va oferi un stil irezistibil, va contribui la estetica si va fi elementul surpriza din punct de vedere vizual. Insa avantajele sunt si mai multe decat atat.

Old Skipper isi dedica misiunea de a oferi publicului interesat, in special barbatilor cu gust, accesorii de calitate. Chiar daca sunt elemente de completare pentru o tinuta, acestea nu trebuie sa aiba o importanta minimizata. Este de preferat sa puna accent pe calitate, rezistenta, pe caracteristici de clasa superioara. Pana la urma, alegerea de a purta ceva calitativ transmite un mesaj puternic fata de propriile standarde si principii in viata.

Rasfatul bratarilor, in oferte la Old Skipper

Old Skipper dispune de magazin online cu acelasi nume. Aici cei interesati descopera universul stilului nautic, in toate formele sale. Colectiile includ bratari Charm, din franghie nautica sau cele din piele. De asemenea, o serie de tipuri de brelocuri intregesc ofertele.

Trebuie mentionat ca la pachet cu aceste produse calitative, rezistente chiar si la apa, nu numai la testul timpului si a uzurii ca urmare a purtarii frecvente, exista o serie de avantaje. Se ofera livrare gratuita pentru orice comanda ce depaseste valoarea de 150 de lei. Posibilitatea de retur si seriozitatea fara cusur sunt definitiile colaborarii cu Old Skipper.

Oferta in sine este reprezentata si de faptul ca toate bratarile regasite la Old Skipper sunt caracterizate de calitate la pachet cu un pret imbatabil. Acestea indeplinesc cu succes atributele unor accesorii de dorit. Au si o tematica in design, ceea ce permite o mai buna personalizare a look-ului. Spre exemplu, bratarile din franghie nautica pot avea coloristica definitorie pentru diverse tari, Italia cu ale sale culori rosu, alb si verde, Franta cu rosu, alb si albastru etc. Nu numai atractia cromatica este un plus, ci faptul ca o tinuta vestimentara si intreg aspectul purtatorului pot fi dintr-o poveste inspirata estetic din diverse culturi.

Bratarile de la Old Skipper se doresc a fi un rasfat. Aduc versatilitate si pot deveni pe termen lung cel mai expresiv mod de a pune in evidenta un look unic. Sunt rezistente si placute, realizate din piele sau franghie nautica, dupa pretentii calitative si gusturi diverse. Sunt tot ce isi poate dori un barbat care doreste sa arate interesant.

Magazinul online oldskipper.ro furnizeaza modele unice de bratari din franghie nautica. Descopera si tu colectiile si lasa-te sedus de stilul favorit.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More