Take a fresh look at your lifestyle.

One United Properties a fost desemnată ”Sustainable Company of the Year”

În cadrul Galei Premiilor RoGBC – Green Awards,One United Properties a fost desemnată ”Sustainable Company of the Year”

Joi seara, 14 decembrie, în cadrul unui eveniment unde au fost premiate cele mai inovatoare proiecte și inițiative din sectorul clădirilor verzi, la Premiile RoGBC – Green Awards, compania One United Properties a fost răsplătită cu distincția ”Sustainable Company of the Year”. Pentru această gală au fost luate în calcul proiectele de clădiri verzi înscrise în competiție de către membrii comunităților de construcții și imobiliare care dețin certificatul de performanță energetică. Evenimentul reunește la fiecare final de an comunitatea profesioniștilor sustenabilității în construcții, comunitate care crește de la an la an, în beneficiul populației, al tuturor oamenilor care muncesc și trăiesc în România și îi premiază pe cei care respectă și promovează responsabilitatea față de mediu și eficiența energetică a unei clădiri.

One United Properties  își adjudecă așadar o nouă distincție, după ce toamna aceasta a fost premiat în cadrul Forbes Green Awards pentru sustenabilitate în domeniul imobiliar și a primit  certificarea ”Green Homes”, nivelul Excelent, de Romania Green Building Council, devenind astfel unicul complex rezidențial din București cu această certificare. De asemenea, compania One United Properties a fost distinsă cu premiul ”Best Residential Development & Developer of The Year” pentru proiectul One Herăstrău Park, în cadrul Galei Premiilor CIJ România 2017.

One United Properties a fost desemnată ”Sustainable Company of the Year” 1One United Properties a fost desemnată ”Sustainable Company of the Year” 2

One United Properties este principalul dezvoltator imobiliar specializat pe proprietăți rezidențiale exclusiviste din București, România. One United are mai multe proiecte rezidențiale finalizate (188 de apartamente), în construcție (340 de apartamente) și care urmează să fie începute în urmatorii ani (peste 500 de apartamente). One United Properties este o companie inovatoare, dedicată accelerării adoptării practicilor de construcţie care au ca rezultat clădiri eficiente din punct de vedere energetic, sănătoase şi durabile din punct de vedere al mediului. One Herăstrău Park este în acest moment primul complex rezidențial din Capitală certificat ”Green Homes”, nivelul Excelent, de Romania Green Building Council și totodată proiectul rezidential al anului 2017 in Romania. One United Properties a fost desemnat dezvoltatorul rezidențial al anului în 2017 în Romania de către CIJ la Gala Premiilor CIJ. De asemenea, compania One United Properties a fost premiată în cadrul Forbes Green Awards pentru sustenabilitate în domeniul imobiliar.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More