Take a fresh look at your lifestyle.

Operatiile estetice nu mai sunt tabu

In tara noastra, subiectul operatiilor estetice a fost, pana de curand, tabu. Este considerat privilegiul vedetelor si al persoanelor publice, in timp ce restul oamenilor stau pe margine si comenteaza. Mai putin in cazul in care operatia estetica este o necesitate si salveza o viata. Aceste cazuri sunt mult mai numeroase decat credem noi, pentru ca operatia estetica nu se refera doar la infrumusetare ci si la corectarea unor defecte dobandite la nastere sau in urma unor accidente.

Doctori specialisti in operatii estetice sunt multi, fiecare cu experienta si recomandarile sale. Este imposibil sa-l alegi pe cel mai bun pentru ca, pana la urma, totul se reduce la relatia doctor – pacient. Daca esti in cautarea unui specialist in operatii estetice, multe recomandari duc la domnul doctor Dumitru Totir. Este supraspecializat in chirurgia sanului si supraspecializat in chirurgia estetica si reconstructiva a nasului. Aceste doua domenii sunt foarte cautate in Romania.

Nu are rost sa va alimentati cu informatii despre operatiile estetice nereusite sau esuate ci sa cautati un doctor foarte bun cu care sa incepeti colaborarea. Comunicarea, explicatiile, lamuririle sunt extrem de pretioase pentru ca acest capitol din viata dumneavostra sa decurga cat mai bine si sa devina o amintire placuta.

Doctorul Dumitru Totir practica si multe tehnici nechirurgicale de intinerire faciala, aceste proceduri fiind preferate de multe doamne. Colaborarea cu domnul doctor va va asigura ca actul medical este cel care conteaza si nimic altceva. Reputatia unui medic o dau numai rezultatele interventiilor si satisfactia pacientilor. Gasiti aici multe informatii care sa va pregateasca pentru o prima discutie, astfel incat sa stiti ce intrebari sa puneti dar si sa intelegeti limbajul medical.

Cand vine vorba de operatii estetice, binele si siguranta pacientului este tot ceea ce conteaza. Daca pe parcursul colaborarii cu doctorul estetician nu simtiti acest lucru, aveti dreptul sa discutati deschis toate nemultumirile si nelamuririle. Noi oamenii am fost educati sa ne punem toata increderea si chiar viata in mainile doctorilor fara sa punem intrebari, insa acest lucru nu se poate realiza fara comunicare si empatie. Daca este cazul sa apelati la operatii estetice, nu ezitati sa cereti referinte printre cunoscuti sau chiar sa il contactati direct pe domnul doctor. Acum este foarte simplu de realizat acest lucru prin telefon, email sau alte metode din online.

Lasati deoparte prejudecatile si alegeti sa o colaborare bazata pe comunicare si intelegere. Domnul doctor specialist in chirurgia estetica este pregatit sa discute cazul dumneavoastra si sa va puna la dispozitia intreaga sa pregatire si experienta.

Sursa: Comunicate de presa

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More