Take a fresh look at your lifestyle.

Orașul fantomă !

Acesta este orașul fantomă, este plin de proprietăți de lux, dar nimeni nu locuiește aici! Mai mult de 100 de vile sunt încă goale…

Localnicii il numesc „Orasul mortilor”, un peisaj urban dezolant in care nu exista locuitori.

 

Mai mult de 100 de vile sunt inca goale, dupa ce au fost construite acum sase ani pentru localnicii din orasul chinez Beihai, din regiunea autonoma Guangxi Zhuang.

 

Locuintele au fost ridicate pentru a primi noua clasa de oameni bogati care trebuiau sa investeasca in imobiliare si sa cumpere proprietatile cu peste 285.000 de lire sterline.

 

Cetatenii chinezi nu au voie sa investeasca in imobiliare in afara tarii, asa ca se astepta un adevarat boom in zona. S-au construit orase intreggi cu mall-uri, autostrazi si parcuri, insa toate au ramas nelocuite din cauza distantei de marile centre economice.

Cativa muncitori, unii dintre ei cu salarii de 2 dolari pe zi, au investit banii familiei pentru a cumpara proprietatile, insa nu s-au putut muta in ele dinca cauza distantei uriase fata de centrele comerciale.

 

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More