Take a fresh look at your lifestyle.

Până pe 31 mai, la Arenele Romane, unde va avea loc concertul „The Motans Grand Concert”

13 / 100

Cel mai simpatic filtru de Instagram a cucerit artiștii! Autorul lui, Denis Roabeș, artistul The Motans știe de ce!

Alina Eremia îl folosește, la fel și Irina Rimes, Nicoleta Nucă, AMI, Minelli și Dara. Filtrul special creat de Denis Roabeș, artistul The Motans, pentru a promova concertul „The Motans Grand Concert” din 31 mai, de la Arenele Romane a devenit „senzația” Instagram-ului.

Până pe 31 mai, la Arenele Romane, unde va avea loc concertul „The Motans Grand Concert” 1

Cu urechi, nas, mustăți și, desigur și cu papion, filtrul creat de Denis i-a transformat în pisici și pe Quick (Mihai Alexandru Bogdan),  Andrei Ursu, Marisa Paloma, Cristina Almășan și pe Creatza (LikeCreatza). Datorită lui Denis, concertul „The Motans Grand Concert” a devenit primul eveniment de acest tip din România cu propriul filtru oficial.

Printre invitații speciali, pe care fanii The Motans îi vor vedea la „The Motans Grand Concert” se numără Irina Rimes, iar în deschiderea concertului spectatorii o vor putea asculta pe Lucia.

Cei care nu vor rata evenimentul de la Arenele Romane vor trăi experința unică a unui show suprarealist, un adevărat spectacol de sunete și lumini. În cadrul acestui eveniment organizat în parteneriat cu Lidl si powered by KISS FM, Denis își propune să creeze o punte între artă și societate, între fantezie și realitate.

Din playlist-ul „The Motans Grand Concert” nu vor lipsi piesa de debut „Versus” care a devenit un adevărat fenomen pe piața muzicală, „Înainte Să Ne Fi Născut”, „Jackpot” sau „Weekend” ft. Delia, declarată piesa anului 2017, cu peste 25 de milioane de vizualizări pe YouTube. The Motans a reușit de-a lungul timpului să creeze o conexiune aparte cu publicul, nu doar prin magia muzicii și a versurilor, ci și a imaginilor pe care le împletește perfect, dăruind experiențe în care oricine se poate regăsi.

Până pe 31 mai, la Arenele Romane, unde va avea loc concertul „The Motans Grand Concert” 2

Biletele pot fi achiziționate de aici: https://bilete.themotans.com/

Piesa „Versus” a înregistrat, până în prezent, peste 21 de milioane de vizualizări pe YouTube.  „Versus” – https://www.youtube.com/watch?v=aITtaa90GBU

„Înainte să ne fi născut”, piesa cu aproape 11 milioane de vizualizări pe YouTube, a avut o ascensiune rapidă, a ocupat locul I în topurile radio încă din prima lună, unde a rămas timp de mai multe săptămâni la rând. „Înainte să ne fi născut” – https://www.youtube.com/watch?v=UcaWGdvSFl8

„My Gorgeous Drama Queens” este primul album The Motans și a fost lansat pe 7 martie 2018. Printre piesele incluse pe album se numără „August”, „Nota de plată”, „Versus”, „Drama Queen”, „Friend Zone”, „1000RPM”, dar și „Weekend”.

Platforma Global, formată din Global Records, casă de discuri, Global Booking, agenție de impresariat și organizare de evenimente, și Global Talent United, agenție de talente care reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Delia, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Nicoleta Nucă, Vanotek, Alina Eremia, AMI și influenceri de referință precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu și mulți alții.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More