Take a fresh look at your lifestyle.

Panasonic RP-HTX80B – căști wireless moderne, cu conectivitate Bluetooth

Design retro, în patru culori moderne
• Conectivitate wireless Bluetooth pentru o audiție reconfortantă
• 20 de ore de redare atunci când căștile sunt încărcate complet, la care se adaugă funcția de încărcare rapidă

Panasonic prezintă cel mai nou model al gamei de căști wireless, dotat cu tehnologie audio de ultimă generație și având un design retro, la modă în această perioadă. Căștile RP-HTX80B de calitate premium dispun de conectivitate wireless prin Bluetooth și de opțiunea hands-free, promițând o experiență audio de neuitat cu până la 20 de ore de redare continuă, fără disconfortul creat de cabluri.

Calitate premium a sunetului
Special concepute pentru melomanii împătimiți care doresc să se bucure de muzica preferată în timpul navetei zilnice sau atunci când se plimbă prin oraș, căștile RP-HTX80B sunt dotate cu drivere îmbunătățite de 40 mm cu magneți din neodim, pentru a livra un sunet plin, de impact. A fost inclus un control de bas acustic pentru a optimiza mișcarea înainte-înapoi a driverului și pentru a produce un bas percutant și dinamic, perfect pentru a vă putea bucura de o calitate premium a sunetului atunci când faceți gimnastică sau alergati în aer liber.

Căștile RP-HTX80B sunt prevăzute cu un acumulator reîncărcabil de mare capacitate – un accesoriu ”must-have” pentru împătimiții de muzică, podcast-uri sau radio. Având capacitateade a reda 20 de ore continue atunci când sunt încărcate complet și oferind 150 de minute de redare cu o încărcare de doar 15 minute, căștile dispun, de asemenea, și de un microfon încorporat cu opțiunea de apeluri hands-free – ideală pentru cei aflați mai mult în mișcare și cu un program încărcat.

Stil personalizat
Căștile RP-HTX80B combină un design retro și vesel, cu o tehnologie inovatoare, promițând ore de delectare audio de înaltă calitate – accesoriul la modă perfect pentru melomanul modern. Căștile RP-HTX80B, sofisticate dar, în acelasi timp vesele, au fost concepute pentru a oferi un confort maxim. Așadar, pasionații de muzică își pot încânta auzul pe întreaga durată a zilei.

Structura elegantă a firelor a fost creată pentru a se potrivi perfect în jurul capului, iar bureții moi pentru urechi asigură o presiune optimă pentru a vă bucura de un confort maxim. Căștile sunt disponibile cu un finisaj mat, în patru culori la modă (Negru, Gri, Bej și Roșu).

NOTĂ MARCĂ ÎNREGISTRATĂ:
Marca şi logo-ul Bluetooth® sunt mărci comerciale înregistrate deţinute de Bluetooth SIG Inc. şi orice utilizare a acestor mărci de către Panasonic Corporation are loc sub licenţă. Celelalte mărci şi denumiri comerciale aparţin respectivilor proprietari.

Despre Panasonic

Panasonic Corporation este lider mondial în dezvoltarea de tehnologii electronice diverse şi soluţii pentru clienţi în domeniul electronicelor de consum, aplicaţiilor rezidenţiale, auto, a soluţiilor profesionale şi în industria echipamentelor. Sărbătorind în 2018 100 de ani la înfiinţarea sa, Panasonic este activă la nivel global compania fiind prezentă acum în peste 495 de sucursale şi 91 de societăţi asociate la nivel mondial, înregistrând vânzări nete totale de 61,711 miliarde EUR în anul încheiat la 31 martie 2017. Dedicată în permanenţă atingerii unor noi valori prin inovare la toate nivelurile, compania utilizează tehnologiile proprii pentru a crea o viaţă şi o lume mai bune pentru clienţii săi.

Pentru a afla mai multe despre Panasonic, accesați: http://www.panasonic.com/ro

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More