Take a fresh look at your lifestyle.

Pantofi si genti Anna Cori pentru tinute de senzatie

Femeile iubesc pantofii! Si de asemenea, ce poate sa fie mai potrivit pentru a face un cadou decat o geanta care sa se asorteze cu perechea noua de pantofi? O pereche abia cumparata de pantofi sau un accesoriu tocmai achizitonat ajuta orice femeie sa se simta mai bine si sa se exprime in exterior cu frumusetea pe care o emana din interior.

Pantofii dau unei femei incredere in ea insasi si o lasa libera sa experiementeze din punctul de vedere al stilului. Obiectele vestimentare combinate divers si unic, dau savoare imaginii feminine si ea devine un tot unitar cu ceea ce vrea sa fie in societate. Uneori un look simplu si curat poate sa spuna multe despre alegerile estetice ale stilului unei femei, alteori, dimpotriva, un obiect precum o geanta incarcata de detalii arata peronalitatea vibranta a altei fete sau femei. Stilul este o alegere si inseamna mult. Anna Cori ofera libertatea de a comunica ce stil prefera fiecare persoana care isi doreste calitate.

Calitate

Calitatea ce vizeaza pantofii si gentile AnnaCori.com este data de materialele folosite si de croiala eleganta si atenta. Liniile de cele mai multe ori clare si estetic placute sunt alteori imbinate de detalii stralucitoare si elemente decorative, care sa aduca personalitate si unicitate. Culorile sunt atat vibrante, cat si clasice.

Asadar oricine poate sa gaseasca ceva pe placul personal. Fiecare femeie este diferita si se afiseaza intr-un mod special, iar ofertele sunt complexe pentru a putea sa incante orice privire. Calitatea se simte si se vede in acelasi timp. Este bine ca cele doua sa fie impletite intr-un design special, care sa imbrace bine piciorul (in cazul incaltamintei) si care sa puna in valoare geanta.

Combinatii intre genti si pantofi

Cum  se combina cel mai potrivit gentile si pantofii? In trecut exista regula asortarii pantofilor cu geanta. In momentul de fata regula aceasta a revenit pentru o scurta perioada, insa nu mai este una care sa nu fie incalcata. Avantajul perioadei in care traim este diversitatea.

Asadar, oricine poate sa aleaga ce combinatie doreste, atat timp cat este in acord cu ceea ce vrea sa exprime. Se pot alinia intr-o tinuta pantofi verzi cu toc, de exemplu, cu o geanta structurata din imitatie de piele de sarpe. Sau, de ce nu, o geanta plic alba cu o pereche de pantofi din colectia editie limitata Cinderella? Aceasta editie limitata este una de poveste, plina de sclipici, de decoruri tip bijuterie pe varful pantofilor. Se poate purta la un eveniment special precum nunta, botez, aniversari sau seri de gala, insa poate fi utilizata si in alte locuri in functie de preferintele si dorintele celei care poarta creatiile Anna Coridin aceasta colectie speciala.

Daca doriti sa cumparati pantofii in editie de colectie Anna Cori, regasiti pe site-ul magazinului online sau in cele fizice din tara gama completa. Daca, de asemenea, doriti sa achizitionati o pereche de pantofi sau sandale, saboti, balerini sau vreti sa achizitionati o geanta care sa se potriveasca stilului cautat, vizitati www.annacori.com.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More