Take a fresh look at your lifestyle.

Pantofii ce se pliaza pe nevoile tuturor de la ANNA CORI

Trend-urile in materie de incaltaminte au cucerit mereu publicul prin diversele aparitii. De pe vremea cand s-au confectionat primele incaltaminte din scoarta de copaci si pana in prezent, industria incaltamintei produce o varietate de modele.

Cu o lunga experienta in productia de incaltaminte, genti si diverse accesorii, ANNA CORI este brandul ce a cucerit publicul de-a lungul anilor. Felul in care este conceput fiecare produs in parte este unul unic si specific doar angajatilor ANNA CORI care detin secretul unei munci reusite.

Dintr-o dorinta comuna pentru expansiunea industriei incaltamintei, brandul ANNA CORI a ales sa confectioneze doar produse de calitate, atat pentru femei cat pentru barbati sub marca DENIS .

Materialul ales este unul cu o valoare specifica aparte, piele de standarde inalte( adusa din Italia)  folosita la crearea incaltamintelor, a gentilor dar si a accesoriilor diverse de marochinarie. Toate calitatile produselor sunt dublate de priceperea celor peste 400 de angajati, dar si a aparaturii de ultima generatie cu care acestia lucreaza asupra tuturor detaliilor.

Un avantaj pe care il are brandul ANNA CORI, este raportul calitate-pret. Produsele sunt confectionate dupa standarde respectate de toti angajatii iar pretul este unul accesibil oricui isi doreste sa poarte doar bunuri realizate cu profesionalism.

Incaltamintea perfecta pentru orice eveniment in parte

Intr-o tinuta, indiferent pentru ce fel de eveniment este aleasa, totul trebuie sa se impleteasca perfect: imbracaminte, incaltaminte, accesorii. Fie ca e vorba de un eveniment privat sau pur si simplu de o iesire cu prietenii, prima dorinta care apare in privinta incaltamintei este ca aceasta sa ne ofere confortul de care avem nevoie pe tot parcursul derularii actiunii.

Cand este vorba de comoditate si confort, ANNA CORI are deja pregatita solutia. Gama larga de produse destinate purtarii la orice tip de eveniment si in orice moment din zi sau din noapte, a cucerit publicul pentru nota de autentic pe care o detine si confortul ce se resimte chiar si dupa multe ore de stat in picioare.

De la culori vii la nuante nude, la aplicatii si jocuri de umbre, pantalofii eleganti de la ANNA CORI sunt cei care fac complet pachetul unei tinute perfecte. Usor asortabili, acestia se pliaza exact pe ceea ce doreste intreaga tinuta sa exprime.

Despre pantofii sport se pot spune aceleasi lucruri, comoditatea si modelele unice sunt caracteristicile necesare cand vine vorba de alegere. Cu o talpa confectionata doar din materiale bine alese pentru ca fiecare pas sa fie unul relaxant, pantofii sport de la ANNA CORI sunt perfecti pentru mersul la sala, pentru gimnastica sau pur si simplu pentru plimbari mai obositoare.

In materie de accesorii si genti se poate spune ca sunt cele care aduc un surplus de bun-gust in orice moment. Detaliile oricarui produs sunt speciale si unice, create pentru a se combina perfect cu orice stil vestimentar.

Brandul ANNA CORI este cel care da o nota aparte in materie de moda si stil pe piata de profil. Incaltamintea se poate achiziona de pe https://www.annacori.com/ro/  unde se regasesc si mai multe detalii.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More