Take a fresh look at your lifestyle.

Parfumul, cel mai popular cadou pentru femei

0

Parfumul tester este unul dintre cele mai populare și inspirate cadouri pe care i le poți oferi unei femei, dar în același timp, se poate transforma într-un eșec dacă nu știi cum să îl alegi sau dacă nu ții cont de personalitatea persoanei căreia vrei să îl oferi. Alegerea parfumului potrivit poate fi o decizie grea, însă dacă reușești să faci cea mai bună alegere, va fi un cadou primit cu mult entuziasm și recunoștință.

Parfumurile clasice, o alegere sigură

Dacă vrei să dăruiești un parfum tester cadou unei femei și nu o cunoști prea bine pentru a ști ce o reprezintă, atunci poți merge pe o variantă sigură, cu care nu vei da greș – un parfum tester clasic. Un parfum tester precum Chanel No.5 sau Tresor de la Lancome reprezintă întotdeauna o alegere inspirată și sigură. Aromele nu sunt prea puternice și pot fi purtate oricând, la orice ocazie. Astfel de parfumuri tester sunt văzute ca niște cadouri inspirate, rafinate și deosebite. Cu siguranță vor fi apreciate și vor fi purtate cu mult drag.

Este adevărat că ar trebui să eviți să oferi parfumuri tester drept cadou persoanelor pe care nu le cunoști prea bine, însă un lucru este sigur – nu vei da niciodată greș cu un parfum tester clasic și renumit.

Alegerea parfumului tester în funcție de personalitate

Dacă vrei să mergi pe o variantă personalizată și ești dispus să depui eforturi pentru a găsi cel mai bun parfum tester pentru partenera ta, atunci ar trebui să faci un pas un spate și să te gândești la toate acele lucruri care îi definesc personalitatea sau la activitățile care îi fac plăcere. Spre exemplu, persoanele sportive preferă parfumurile care îi duc cu gândul la natură, cu note de frunze sau sevă, persoanele cu un caracter puternic preferă parfumurile cu miros de tabac, piele sau lemn, persoanele optimiste sau visătoare iubesc parfumurile florale, cu miros de vară sau de lavandă. Parfumurile dulci sunt mai potrivite persoanelor senzuale și sensibile, în timp ce parfumurile cu mosc sau condimente orientale se potrivesc mai bine persoanelor dornice de aventură și de distracție. Există numeroase studii făcute pe asocierea dintre parfumuri și personalitate, iar uneori, este de ajuns doar să știi zodia persoanei respective pentru a identifica un parfum bun, care să îl reprezinte.

Dacă vrei să faci un cadou cu adevărat inspirat și să oferi un parfum celei mai dragi persoane din viața ta, ar trebui să te gândești și la un mesaj pe care îl transmiți cu acest parfum. Spre exemplu, dacă știi că la începutul relației, iubita ta a purtat un anumit parfum, iar acum nu îl mai folosește de mult, poți merge pe varianta de a recumpăra acel parfum și de a-i reaminti astfel de începuturile relației voastre, parfumul fiind de fapt o dovadă a dragostei pe care i-o porți.

Parfumul, mereu un cadou inspirat atunci când ești în pană de idei

Parfumul va rămâne mereu un cadou potrivit în momentul în care ești în pană de idei. Mai mult decât atât, nu mai este un secret faptul că parfumul ajută la imprimarea mai bună a amintirilor. Dacă vrei ca persoana iubită să își aducă aminte de tine ori de câte ori pulverizează parfumul, asigură-te că acesta este unul bun, care o reprezintă în totalitate. Acordă o atenție deosebită și ambalajului și mergi pe versiuni mai mici ale parfumului, care sugerează bunul gust și uneori, chiar luxul. Nu uita că întotdeauna esențele tari se țin în sticluțe mici.

Alegerea parfumului potrivit este o decizie grea, la început. Însă, vei vedea că odată ce vei identifica cele mai importante trăsături de personalitate ale persoanei iubite și vei ști exact care sunt aromele preferate, această decizie va fi din ce în ce mai ușor de luat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More