Parfumuri orientale – tipuri și caracteristici esențiale

Ținute atrăgătoare, mereu apariția neașteptată și gusturi sofisticate – dacă te regăsești în această descriere, atunci cu siguranță ai achiziționat măcar odată parfumuri orientale persistente care te transpune într-un cadru rupt din frumusețea și specificul orientalului.

Arome opulente de mosc și lemn, până la cele dulci și ambientale precum vanilia, trandafirul sau ciocolata, parfumurile arăbești te poartă într-o călătorie unică și misterioasă.

Parfumuri orientale – satisfac orice gust și miros

Caldă și inspirațională, familia olfactivă al parfumurilor orientale cuprinde mai multe categorii de arome spre deosebire de cea europeană, satisfăcând gusturi diferite. Atât pentru bărbați cât și pentru femei, parfumurile arăbești sunt un element vestimentar cheie. În funcție de preferințe poți opta pentru esențe mai ușoare sau puternice, caracterizate de flori delicate sau în celălalt caz, de plante și condimente exotice.  

Dacă ești surprins de calitatea parfumurilor orientale, însă preferi arome mult mai light, parfumurile oriental florale sunt cele mai cuminți din această gamă senzuală. 

Diferența dintre aromele puternice și cele florale stă în mirosuri subtile, fine, ușor dulci, acompaniate de o aromă ceva mai intensă. Parfumurile florale sunt iubite pentru zilele de vară cât și pentru anotimpurile reci în care îți readuc aminte de mirosul primăverii.

Deși lasă urme subtile de arome, parfumul oriental reușește să te scoată din anonimat la orice petrecere sau eveniment special. Este o idee perfectă de a profita de intensul parfumurilor orientale la un nivel mediu.

Parfumuri orientale vanilate – secretul senzualității feminine

Parfumurile orientale cu aromele specifice de vanilie sunt renumite în rândul femeilor, fiind declarat un magnet al atenției și  senzualității. În aceeași gamă de parfumuri aromatice vom regăsi și lemnul, mirodenii exotice, ciocolată, caramel sau miere. Combinațiile orientale cu cele ale vaniliei redau arome unice, dulci și extrem de atrăgătoare. Destinate în mod special doamnelor, parfumurile cu vanilie pot fi o opțiune și în cazul bărbaților, în speță la evenimentele importante din viața lor. 

Aroma dulce și inviorătoare a vaniliei este folosită încă din timpuri străvechi în scopul seducției. Orice cunoscător asociază mirosul vaniliei cu un sentiment de plăcere și curiozitate. 

Vanilia este o plantă obținută din păstăile de vanilie, mai exact o orhidee cățărătoare cu flori îmbtietoare.Pentru femeile care exprimă constant senzualitate și eleganță, parfumurile cu vanilie sunt cu siguranță un element cheie al vestimentațiilor lor. 

Parfumuri arabesti condimentate

Din gama parfumurilor orientale fac parte multe ingrediente captivante atât pentru bărbați cât și pentru femei. Parfumurile condimentate, în schimb, sunt esența și elementul reprezentativ al lumii orientale. Condimentele exotice sunt cele mai atrăgătoare ingrediente din familia olfactivă arabă. Scorțișoară, cuișoară, praf de nucșoară și multe alte acorduri puternice care se îmbină perfect cu note florale sau fructate. 

Cu esențe puternice și miresme diverse, parfumurile condimentate sunt caracterizate de un echilibru dat de notele tari, florale și respectiv fructate. Combinații neașteptate dar care redau arome armonioase pentru orice gusturi. Parfumurile condimentate tradiționale sunt pasiunea arabilor care nu apreciază atât de mult parfumurile moderne de astăzi, precum esența și calitatea celor străvechi. 

Pentru a satisface cererea, chiar si marcile de lux imbuteliaza parfumuri traditionale. Parfumeria Shaikh este un furnizor ideal prin care sa optezi pentru cele mai puternice, îmbietoare și persistente arome orientale. Cunoaște îndeaproape cultura arabă și bucura-te de cele mai diverse arome naturale, florale sau fructate.

Parfumuri arabesti lemnoase

Parfumurile orientale lemnoase sunt printre cele mai folosite și cunoscute parfumuri din gama arăbească. Renumite atât în rândul bărbaților cât și în cazul femeilor, parfumurile lemnoase sunt cheia persistenței chiar și după câteva ore în aer liber.

Parfumurile de acest tip, după cum le spune și numele, conțin diverse arome intense de lemn de la lemn de agar, santal până la cedru. Acestea se îmbină perfect cu plante sau arome fine de condiment. Potrivite în mod special bărbaților, acestea reprezintă o opțiune și în cazul femeilor pretențioase.

Indiferent că adori aromele suave, pe cele dulci, intense sau cele ușor condimentate, parfumurile orientale pot acapara și cele mai pretențioase gusturi feminime și bărbătești.

esențeorientaleparfumuriParfumuri arabesti
Comments (0)
Add Comment