Take a fresh look at your lifestyle.

Park4fly va face cunoscute motivele care sustin optiunea pentru parcare pe termen lung

Park4fly este numele pe care il poarta cea mai cunoscuta si apreciata parcare private din Otopeni, ale carei servicii includ si parcare pe termen lung. Aceasta a fost deschisa plecand de la ideea potrivit careia una dintre problemele cu care se confrunta soferii care pleaca in vacanta cu avionul din Bucuresti este locul in care isi lasa masina.

Park4fly

Park4fly

Este bine cunoscut faptul ca in capitala nu exista suficiente parcari publice, motiv pentru care numeroase persoane isi lasa autoturismul fie pe marginea strazii, fie in alte locuri pe care le gasesc disponibile. Preferabil este insa ca pentru linistea proprie, soferii sa aleaga o parcare privata din apropierea Aeroportului International „Henri Coanda” ,pentru intreaga perioada in care zboara spre un alt oras sau chiar spre o alta tara, pentru ca astfel se pot bucura cu adevarat de concediu, fara a-si mai face griji in privinta autoturismului.

Proximitatea fata de aeroport

In primul rand, unul dintre motivele pentru care soferii trebuie sa opteze pentru parcare pe termen lung in Otopeni este proximitatea de Terminalul de Plecari, dar si de Terminalul de Sosiri. Astfel, cei care pleaca in vacanta pot merge pana la aeroport cu autoturismul propriu, nemaifiind nevoiti sa astepte dupa mijloacele de transport in comun ori sa plateasca o suma considerabila pentru un taxi. Parcarea Park4fly se afla la doar 800 de metri distanta de principalul aeroport din Bucuresti!

Preturi convenabile

Cu cat perioada in care soferii isi lasa masinile in parcarea Park4fly este mai mare, cu atat preturile/zi scad. De exemplu, cei care isi lasa autoturimele aici mai mult de 23 de zile pot plati doar 9,9 lei pe zi, iar cei care au nevoie de un loc de parcare pentru un microbuz pentru aceeasi perioada vor scoate din buzunar doar 12,35 lei pe zi. In plus, transferul pana la Terminalul de Plecari si cel de la Terminalul de Sosiri pana la parcare este gratuit!

Siguranta

Intreaga parcare este supravegheata video, dar si de personal calificat. Asadar, toate autoturismele care sunt lasate in spatiul privat de parcare sunt in siguranta, iar la intoarcerea din vacanta, soferii au garantia ca isi vor gasi masinile asa cum le-au lasat si ca nu vor avea surprize neplacute, cum ar fi zgarieturi sau chiar autoturisme avariate. Mai mult, cei care doresc sa fie linistiti in vacanta pot accesa online imaginile transmise in direct din parcare sau pot suna inainte de intoarcere, pentru a cere ca autoturismele sa le fie spalate, pentru o suma modica.

Rezervarea unui loc de parcare trebuie sa implice un proces simplu de realizat

Un alt motiv pentru care soferii ar trebui sa opteze pentru parcare la aeroportul Henri Coanda este faptul ca rezervarea unui loc de parcare se poate face foarte usor. In primul rand, cei interesati au la dispozitie site-ul companiei, https://park4fly.ro, unde pot studia toate preturile, in functie de perioada dorita. Mai apoi, rezervarea se poate face prin completarea a 4 pasi simpli! De asemenea, cei interesati au la dispozitie numere de telefon, dar si adresa de e-mail.

Avand in vedere ca autoturismele sunt, de regula, destul de scumpe, soferii merita sa stie ca atunci cand pleaca din oras, acestea pot sa ramana in siguranta. Parcarea privata reprezinta alegerea ideala, indiferent de perioada de timp in care se pleaca in concediu!

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More