Take a fresh look at your lifestyle.

Pașaportul românesc, printre cele mai importante din lume – poți călători fără viză în 172 de țări

0

Pașapoartele românești sunt printre cele mai importante din lume.

Specialiştii au ajuns la această concluzie în condiţiile în care s-a stabilit că, graţie unui paşaport românesc, poţi să călătoreşti fără viză în alte 172 de ţări.

Conform Henley Passport Index, România ocupă locul 17 în clasamentul celor mai importante documente de călătorie, fiind în urcare cu două locuri faţă de clasamentul dat publicităţii în urmă cu un an.

Paşapoartele româneşti sunt considerate mai importante decât cele din Argentina, Brazilia, Israel, Serbia, Paraguay, Vatican, Uruguay, Rusia sau Bosnia Herţegovina.

Cele mai importante paşapoarte din lume sunt cele din Japonia, graţie cărora poţi să călătoreşti fără viză în 191 de ţări. Paşapoartele din Singapore te duc fără viză în 190 de ţări, iar cele din Germania şi Coreea de Sud te duc fără viză în 189 de ţări.

Cele mai slab cotate paşapoarte din lume sunt cele din Siria, Irak şi Afganistan. Cu acestea ajungi fără viză în mai puţin de 30 de ţări.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More