Take a fresh look at your lifestyle.

Patru modele de body, lenjeria sexy cu care sa iti innebunesti iubitul in fiecare noapte

Cumpara un body si reaminteste-i de ce s-a indragostit de tine. Cand te va vedea imbracata intr-o lenjerie intima aleasa special pentru el, va realiza cat de norocos este sa te aiba in bratele lui, in dormitorul lui si in viata lui. Iata mai jos cele mai noi si incitante modele de body-uri, din colectia de lenjerie intima Just4Girls:

Clipele petrecute in intimitate, alaturi de iubitul tau, au devenit o rutina? Flacara pasiunii nu mai arde cu aceeasi intensitate ca la inceputul relatiei voastre? Daca el nu te mai surprinde cu nimic, surprinde-l tu! Cumpara un body si reaminteste-i de ce s-a indragostit de tine. Cand te va vedea imbracata intr-o lenjerie intima aleasa special pentru el, va realiza cat de norocos este sa te aiba in bratele lui, in dormitorul lui si in viata lui. Iata mai jos cele mai noi si incitante modele de body-uri, din colectia de lenjerie intima Just4Girls:

1. Bonnie bodystocking

Patru modele de body, lenjeria sexy cu care sa iti innebunesti iubitul in fiecare noapte 1

Acest body este o lenjerie sexy care pare desprinsa dintr-o scena plina de erotism a unui film premiat la Oscar. Imbraca bodystocking-ul Bonnie si ii vei oferi iubitului tau o imagine pe care nu a mai vazut-o niciodata in realitate. Aceasta lenjerie intima de culoare neagra este semi-transparenta in partea superioara si de tip plasa in partea inferioara. Astfel, iti defineste intreg trupul, insa nu ti-l expune intr-un mod vulgar si ascunde esentialul. Pentru tine si iubitul tau, acest body adauga o noua dimensiune placerii si amana momentul in care veti da impreuna frau liber celor mai ascunse fantezii.

2. Eniko bodystocking

Patru modele de body, lenjeria sexy cu care sa iti innebunesti iubitul in fiecare noapte 2

Acest model de body este una dintre cele mai elegante lenjerii sexy disponibile pe site-ul Just4Girls. Culoarea neagra, materialul dantelat de pe sani si mai ales decupajul din zona intima fac din bodystocking-ul Eniko alegerea perfecta pentru o noapte pe care nici tu, nici iubitul tau nu o veti uita prea curand. Inchide bine usa dormitorului vostru, dezbraca-te de inhibitii si imbraca acest body. Aceasta lenjerie sexy te va face sa iti recapeti increderea in tine si in forta armelor seductiei pe care le posezi.

3. Nasira bodystocking

Patru modele de body, lenjeria sexy cu care sa iti innebunesti iubitul in fiecare noapte 3

Pana si numele acestei lenjerii intime este extrem de sexy: Nasira. Creat dintr-un material de tip plasa, cu motive florale care converg spre zona intima, acest bodystocking poate transforma chiar si cea mai timida domnisoara intr-o femeie fatala. Imbraca-l si vei simti cum iti recapeti increderea in fortele proprii si cum trezesti in iubitul tau reactii si sentimente pe care nu le-a mai avut de mult timp. Arata-i cine esti cu adevarat, arata-i cine detine controlul in relatia voastra si fa-l sa iti ofere cadoul dupa care tanjesti de mult timp.

4. Roxette body

Patru modele de body, lenjeria sexy cu care sa iti innebunesti iubitul in fiecare noapte 4

Aceasta este una dintre cele mai „cuminti” optiuni de body lenjerie de pe site-ul Just4Girls. Daca nu te simti confortabil sa te expui prea mult, imbraca body-ul Roxette si stinge treptat lumina in dormitor, pe masura ce dezbraci aceasta lenjerie intima. Pentru un plus de spectaculozitate, roaga-ti iubitul sa te ajute si sa desfaca fundita situata in zona intima. De acolo, mai este doar un singur pas pana la momentul marii placeri. Nu mai sta pe ganduri, intra chiar acum pe site-ul Just4Girls si alege lenjeria sexy care ti se potriveste si in care te simti cel mai bine. Nimeni nu poate fi „tu”, iar aceasta este cel mai mare avantaj al tau!

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More