Take a fresh look at your lifestyle.

Pe litoral, direct de la Aeroportul Timișoara – o nouă destinaţie: Constanţa

Litoralul Mării Negre este acum la o distanţă de numai o oră şi 15 minute de Timişoara, datorită cursei regulate spre Constanţa care va începe în 16 iunie.

Turiștii din vestul țării vor putea ajunge direct din Timișoara pe litoralul Mării Negre. Astfel, de mâine va fi introdusă o nouă destinaţie: Constanţa, cu 2 zboruri/săptămână, în zilele de vineri şi duminică.

Cursele aeriene vor fi operate de compania Blue Air. Potrivit reprezentanților aerogării, programul zborurilor va fi astfel: vineri, decolare Constanţa – ora 15, aterizare Timişoara- ora 16.15, decolare Timişoara – ora 16.45, aterizare Constanţa ora 18; duminică, decolare de la Constanţa la ora 13.30, aterizare la Timişoara la ora 14.45, decolare de la Timişoara la ora 15.15, aterizare la Constanţa la ora 16.30.

Graficul de operare al curselor auto pentru transfer de la/la aeroportul Timişoara îl găsiţi la agenţii de turism sau pe site-ul www.aerotim.ro. Companiile şi tour-operatorii îşi rezervă dreptul de a aduce modificări programului de zbor.

Sursa: aerotim.ro

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More