Take a fresh look at your lifestyle.

Pe pastebaneasa.ro gasesti acum peste 50 de retete de paste gustoase

Publicul iubitor al preparatelor de origine italiana isi poate gasi acum inspiratia pentru gatit in cele peste 50 de retete de paste puse la dispozitie pe site-ul pastebaneasa.ro. Ingredientele sanatoase si gustoase recomandate in retete, dar si diversitatea, din punct de vedere al complexitatii si timpului de preparare, atrag deja un numar important de utilizatori zilnic.

retete de paste

retete de paste

Categoria cu retete de paste, adaugata recent, are deja peste 50 de posibile moduri de a folosi pastele pentru a obtine preparate delicioase. Fanii bucatariei italiene regasesc aici retete paste foarte diversificate, atat din punct de vedere al ingredientelor, cat si din punct de vedere al timpului de preparare si complexitatii. Mai mult decat atat,  in categorie sunt regasite retete de paste diversificate si din punct de vedere al tipului de paste utilizate.

Pe langa retetele de paste, pastebaneasa.ro ofera inspiratie si pentru preparate precum: supe, deserturi, salate si alte feluri principale. In plus, pe site sunt regasite retete sanatoase, cu ingrediente gustoase, extrem de iubite de copii, de unde parintii se pot inspira pentru a diversifica alimentatia celor mici.

Mai multe dintre retetele regasite pe site sunt insotite si de video-uri menite sa explice pas cu pas modul de realizare a acestora. Daca publicul este interesat de anumite ingrediente, poate cauta in functie de acestea, iar site-ul le va reda posibilitatile de preparare a unor retete care sa puna in valoare ingredientele alese.

Succesul imbucurator al brand-ului Baneasa si gradul inalt de fidelizare a publicului, au fost elementele cheie care au dus la extinderea portofoliului si cu alte produse din bucataria mediteraneana, menite sa dea un gust aparte si celor mai simple retete.

Avand in spate o traditie de peste treizeci de ani, marca Baneasa este unul dintre cele mai apreciate nume in domeniul moraritului si productiei de paste fainoase, numarandu-se de asemenea si printre cele mai puternice fabrici din Europa Centrala si de Est.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More