Take a fresh look at your lifestyle.

Placidepar.ro recomanda noua placa de indreptat parul Philips Ceramic Keratin HP8361/00

Este destul de complicat sa alegi placa de par potrivita, avand in vedere numeroasele modele de pe piata. Indiferent de cat de des folosesti sau nu aceste aparate de ingrijire personala , este necesar sa alegi cea mai buna varianta pentru parul nostru.

Indreptarea parului este o tehnica folosita incepand cu anul 1890, devenind populara abia in anul 1950, la inceput realizandu-se cu un fier de par sau un pieptene firebinte.

Placa de par Philips Ceramic Keratin HP8361/00 este in topul preferintelor cand vine vorba de alegerea unui astfel de aparat. Este o varianta cu ajutorul carei parul va arata ca la un salon de infrumusetare datorita placilor ceramice cu cheratina special concepute pentru o alunecare ultra-neteda, distribuind in mod egal temperatura pe lungimea parului, neafectand firele.

Placa poate fi achizitionata de pe magazinele online, disponibila in doua culori: gri si alb. Alte produse similare modelului HP8361/00 de la Philips poti gasi la adresa www.placidepar.ro.

Placidepar.ro recomanda noua placa de indreptat parul Philips Ceramic Keratin HP8361/00 1

Specificatii si caracteristici

Designul este unul elegant, avand un finisaj neted. Vine cu o completare in ceea ce priveste functia de inchidere automata dupa 60 de minute de la folosire, economisind energie si prevenind alte situatii neplacute, in cazul am uitat-o conectata la o sursa de energie. De asemenea, caracteristica duala de tensiune este potrivita pentru calatorii in orice tara.  Alimentarea cu energie este intre 120-240 V. Setarile digitale ofera posibilitatea de a regla temperatura in functie de tipul parului.

Cablul previne incurcarea firelor avand un sistem pivotant si o lungime de 2,5 m iar, mecanismul de incalzire al placii este de 15 de secunde, economisind timp pretios.

Placa de par Philips 230°C Ceramic Keratin HP8361/00 este special conceputa pentru a reda parului stralucirea si eleganta naturala, avand reglare ionica pentru parul voluminos, dezordonat si deteriorat. Temperatura acestei placi este de 230° Celsius, vine impreuna cu o husa de caldura pentru siguranta si sistem de blocare a manerului pentru a o depozita mult mai usor.

Cu ajutorul functiei  Style Refresh de care beficiaza acest aparat, aspectul parului poate fi reimprospatat folosind un nivel mai scazut de grade, iar parul va ramane stralucitor pe durata intregii zile datorita placilor ceramice cu cheratina.

Philips este unul dintre cele mai cunoscute brand-uri in industria aparatelor de ingrijre personala si nu numai, avand o gama larga de placi de indreptat parul.

Concluzie: Cu ajutorul placii de par Philips 230°C Ceramic Keratin HP8361/00 parul va arata in mod constant sanatos si revigorat, prin functia nou aparuta de mentinere a coafurii pe durata intregii zile, iar timpul de asteptare pentru folosirea acesteia este unul rapid, avand durata de asteptare de doar 15 secunde in comparatie cu modele anterioare prezentate de Philips.

Sursa: http://www.comunicatedepresa.ro

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More