Take a fresh look at your lifestyle.

Porsche Superyaht GTT 115

În cadrul salonului nautic de anul acesta, de la Monaco, studioul F.A.Porsche a prezentat yahtul Hibrid GT 115, o ambarcațiune care are ceva special. Pe piaţã existã doar 7 astfel de modele.

Noul Superycaht-Avangarde GTT (Gran Turismo Transatlantic) 115 este un proiect comun al constructorului  monegasc de yachturi, Dynamiq, şi a renumitului studio de design F.A. Porsche. O premierã în lume, atracţia principalã din cadrul salonului nautic de la Monaco, marcheazã o perioadã lungã de design şi dezvoltare a celor doi parteneri.

Porsche Superyaht GTT 115 1 Porsche Superyaht GTT 115 2 Porsche Superyaht GTT 115 3

Lipsã pe piaţã

Scopul celor doi colabratori a fost sã contruiascã un model de super-ycaht nou din toate punctele de vedere. De regulã, super-yachturile se concept în totalitate dupã dorinţele individuale ale contractantului. Yachturile din această clasã au, în schimb, foarte rar, un concept de design adoptat. Sergei Dobroserdov a observat o lipsã pe piaţã şi a contractat renumitul studio F.A. Porsche propunându-i conceperea unui yacht extrem de productiv pentru navigarea peste Atlantic. “Am conceput yachtul pentru propietari de ambarcațiuni orientaţi spre viitor, care apreciazã atât beneficiile vitezei, designul valoros cât şi filozofia pentru performanţa perfectă. În combinaţia de putere, rapiditate, raza de acţiune şi designul sportive, am conceput, împreunã cu partenerul nostru Dynamiq, un Gran Turismo pentru mãri, care îşi cautã semenul în toatã lumea”, a declarat Roland Heiler, directorul studiouriloor F. A. Porsche, despre proiectul extraordinar.

Cu hibridul spre viitor

Super-yachtul modern GTT 115 se foloseşte de ultimile tehnologii pentru a combina viteza maxima de peste 21 de noduri marine cu un consum eficient de combustibil şi o razã de acţiune de 3.400 mile marine. El a fost cel mai performant yacht din clasa lui în cadrul salonului nautic de la Monaco, cu formele lui rotunjite, cutie de angrenaj, capacul scheletului şi sistemul de stabilizare exclusiv dezvoltat cu patru stabilizatori înotãtori şi interceptori. Sistemul lui hybrid, cu trei generatori variabili de vitezã, se bazeazã pe convingerea că avem nevoie să se construiascã yachturi durabile pe viitor. Cu o lungime de 35 de metri, această navă combină mobilitatea cu sentimental unui yacht mare. În plus, impresionează prin prelucrarea lui de mare valoare şi lãcuirea lui în rodiu. Producţia a fost limitatã intenţionat la şapte exemplare pentru a transforma GTT 115 într-o o piesã de colecţie. Dar cu un preţ de aproape 14 milioane de euro, clientele devine selective încã dinainte.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More