Take a fresh look at your lifestyle.

Preturi imbatabile la cursele din Timisoara catre Germania – doar 50 lei pentru un zbor dus-intors. Vezi toate destinatiile sub 100 lei

Daca esti timisoarean si vrei sa pleci intr-o excursie de 4-7 zile in strainatate, fie in Germania, Italia, Belgia sau de ce nu in Bucuresti – o poti face prin rezervarea unui bilet de avion.

O calatorie dus-intors in Germania cu o durata de 4-7 zile spre Berlin sau Dusseldorf costa doar 10 euro in luna octombrie, cu conditia ca rezervarea sa fie facuta in aceste zile. Pretul oferit de compania Ryanair, care in mai putin de un an de la intrarea pe piata timisoreana a devenit principalul operator de zbor prin prisma numarului de pasageri adusi, este incredibil de mic. Un alt lucru de care trebuie sa tineti cont atunci cand calatoriti cu Ryanair este si faptul ca poti lua cu tine un bagaj de cabina si un geanta de calatorie.

In luna septembrie o calatorie dus-intors cu avionul de la Timisoara la Bucuresti costa doar 16 euro, iar una la Milano (Italia) costa 20 de euro. Tot acelasi pret il are si un zbor la Bruxelles in Belgia in luna septembrie. Pentru luna noiembrie o calatorie dus-intors cu Ryanair catre Frankfurt (Germania) costa 19.98 euro, adica putin peste 90 de lei – mai ieftin ca un bilet de tren interregio pana la Baile Herculane si inapoi.

Rezervarile le puteti face pe site-ul companiei www.ryanair.com, insa inainte de a cumpara biletul trebuie sa va creati un cont pe site-ul acestora. Plecarile sunt de pe Aeroportul International Timisoara (TSR). Zbor placut.

Sursa: Orasul Timisoara

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More