Take a fresh look at your lifestyle.

Primele saltele de fitness personalizabile din lume, lansate de o companie romaneasca

0

Pentru cei care îşi propun să facă mai mult sport în noul an, există un brand românesc de saltele pentru fitness extra aderente, acesta fiind totodată primul brand din lume de saltele de fitness ecologice pe care le poţi personaliza la tine acasă.

DIYogi sunt saltele de fitness profesioniste create cu ajutorul unui studio de design din Argentina folosind materiale naturale şi reciclabile. Aceste saltele cu totul speciale sunt facute din cauciuc natural, nu conţin plastic, PVC, ftalaţi sau lipici industrial şi se diferenţiază de toate celelalte saltele prin aderenţa extraordinară şi prin faptul că le poţi personaliza. Indiferent de abilităţile tale artistice, poţi alege să desenezi, să scrii sau să colorezi direct pe suprafaţa saltelei DIYogi.

Saltelele DIYogi simple vin împreuna cu un set de 4 şabloane pentru desenat reutilizabile incluse gratuit, iar saltelele cu Mandala au contururi gravate în interiorul cărora poţi colora. Fie că alegi să îţi decorezi salteaua cu un citat motivational, versurile preferate sau desenele copiilor tai, îţi vei putea face exercitiile de fitness, yoga sau pilates pe o saltea care nu te va lăsa să aluneci şi care va fi unică.

„Toate saltelele folosite de mine până acum nu aveau o aderenţă ideală din punctul meu de vedere. Astfel, am dorit să creez în primul rând un produs de calitate, o saltea de fitness foarte aderentă şi solidă încât efortul din timpul exerciţiilor fizice să fie direcţionat către menţinerea unei poziţii corecte a corpului fără grija adăugată de o suprafaţă relativ alunecoasa. De asemenea, mi-am dorit să folosesc materiale eco, nu ceva facut din plastic sau spumă, întrucat avand în vedere contextul actual cred ca e important sa luăm in considerare conservarea mediului înconjurător şi pe cât posibil să evităm comercializarea produselor din plastic, mai ales dacă există materiale alternative. Mi-am dorit ca acest produs sa fie unul unic şi creativ, o saltea de fitness pe care oricine o poate personaliza asa cum îşi doreste pentru a se simţi mai motivat şi mai inspirat atunci când face sport. Chiar dacă petreci numai o oră pe săptămână practicând orice formă de fitness, salteaua îţi ocupă o mare parte din câmpul vizual. Deci, de ce să nu te bucuri de o saltea care nu alunecă dar care în acelaşi timp are un design pe gustul tău?”, a declarat Maria Metea, creatoarea saltelelor DIYogi.

Acest produs se alatură trendului cărţilor de colorat pentru mindfulness, însă de data aceasta poţi desfăşura această activitate antistress colorând direct pe salteaua ta de fitness, într-o după-amiază de sâmbătă în care te simţi creativ, având apoi posibilitatea să revii şi să adaugi noi decoraţiuni pe saltea de fiecare dată când îţi doreşti. Pentru cei reticenţi în a-şi personaliza propria saltea, saltelele DIYogi sunt disponibile în diverse culori şi modele pentru a satisfice gusturile celor care preferă să utilizeze salteaua aşa cum este, fără niciun design adăugat.

DIYogi este un brand românesc de saltele de sport profesioniste şi eco-friendly pe care iubitorii de yoga, pilates sau fitness îl pot găsi în magazine online specializate dar şi în studio-uri de yoga şi pilates din ţară dar şi din străinatate, brandul fiind comercializat în majoritatea ţărilor europene dar şi în SUA. DIYogi îmbină cele mai importante calităţi ale unei saltele de fitness, aderenţa şi susţinerea, cu posibilitatea de a o personaliza la tine acasă. Saltelele DIYogi sunt produse fără a folosi procese dăunatoare mediului, împachetate fără a folosi plastic, iar la cumpărarea fiecărei saltele, DIYogi donează unei organizaţii non-profit câte 1 Euro pentru eliminarea plasticului din mări şi oceane.   

Numele DIYogi este format din “DIY” (acronimul pentru conceptul “Do It Yourself”, referitor la posibilitatea de a-ţi decora singur salteaua), şi “Yogi” (denumirea dată unui practicant de Yoga; echivalentul a “yoghin” în limba română). Saltelele DIYogi sunt compatibile cu markere Stained by Sharpie. Desenele realizate cu aceste markere nu se vor şterge la curăţarea saltelei şi nu se vor transfera pe haine în timpul utilizării acesteia.

Saltelele DIYogi şi markerele Sharpie sunt disponibile în România pe eRaft.ro.

Despre eRaft

eRaft este o afacere de familie, un magazin online de birotică, papetărie şi produse de hobby cu sediul în Braşov, fondat în 2009. eRaft deţine brand-ul DIYogi şi este unicul distribuitor autorizat de Chameleon, Filofax şi SuperBee în România.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More