Take a fresh look at your lifestyle.

Primul hotel din țară clasificat la 5 stele plus se deschide, în septembrie

Palatul Suter, cel mai exclusivist hotel din România, se deschide în septembrie, iar managementul va fi asigurat de Răzvan Pîrjol.

Palatul Suter din centrul Bucureștiului, cel mai luxos boutique-hotel din România, se va deschide în luna septembrie și va fi singurul din țară clasificat la 5 stele plus. Managementul hotelului va fi asigurat de Răzvan Pîrjol, președinte al Bucharest Tourism Board, absolvent și fost director al Glion Institute of Higher Education (GIHE) din Elveția, una din primele instituții de învățământ superior specializate în management hotelier la nivel mondial.

Primul hotel din țară clasificat la 5 stele plus se deschide, în septembrie 1

Palatul Suter, construit la începutul secolului al-19-lea ca reședință a arhitectului elvețian Gustav Suter, apropiat al lui Carol I și artizan al Parcului Carol, precum și al cartierului Grammont, are 17 camere și apartamente diferite atât ca arhitectură, dar și ca stil, imprimând o atmosferă unică în peisajul hotelier românesc.

Deschiderea Palatului Suter se preconizeaza pentru 1 septembrie, hotelul urmând să fie clasificat la 5 stele plus, fiind singurul din țară cu acest grad de confort.

Clădirea a intrat în circuitul turistic în anul 2007, când a fost lansată pe piața hotelieră sub numele de Carol Park Hotel, atrăgând în anii care au urmat clienți celebri care au ajuns în Capitală, printre care cântăreața Beyonce, actorul Nicholas Cage, Deep Purple sau Enrique Iglesias.

Clădirea a fost cumpărată în anul 2015 de către o companie românească, după ce în ultimii ani hotelul nu mai funcționa. Noul acționar a renovat între timp hotelul, rebranduindu-l cu numele său inițial, Palatul Suter.

“Plecând de la idea de <<small is beautiful>>, ne propunem ca prin deschiderea Hotelului Palatul Suter să completăm oferta de city retreat bucureștean, cu un concept de ospitalitate contemporană, grevat pe șarmul și tradiția <<din alte timpuri>> ale unei clădiri de patrimoniu. Ne dorim să fi găsit echilibrul perfect între trecut, prezent și viitor”, a declarat Răzvan Pîrjol, presedintele consiliului de adminsitratie si directorul hotelului.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More