Take a fresh look at your lifestyle.

R.U.A. anunta turneul european „I KNOW YOU’RE LISTENING”

R.U.A. te invita la concertele sustinute in primul lor turneu european „I KNOW YOU’RE LISTENING” desfasurat in perioada 30 aprilie – 30 mai 2019 in Romania, Germania, Ungaria, Cehia si Serbia. Informatii despre calendarul evenimentelor sustinute de Minola si colegii ei Andu Nanut (tobe), Mike Dragomir (bas) si Vlad Nicolici (chitara) se gasesc pe pagina de facebook https://www.facebook.com/royalunknownartist/
Artistii vor sarbatori lansand un nou videoclip cu ocazia after party-ului ce se va desfasura in
Bucuresti pe 30 mai 2019. Fanii lor pot castiga un city-break pentru 2 persoane la Berlin si alte premii inscriindu-se la concurs! 

Ultima luna de primavara aduce pentru fanii muzicii pop rock o serie de concerte pe care R.U.A. le anunta cu entuziasm.

Primul lor turneu european “I KNOW YOU’RE LISTENING” se va desfasura in Romania, Germania, Ungaria, Cehia si Serbia in perioada 30 aprilie – 30 mai 2019.

Informatii despre calendarul evenimentelor sustinute de Minola si colegii ei Andu Nanut (tobe), Mike Dragomir (bas) si Vlad Nicolici (chitara) se gasesc pe pagina de Facebook RUA https://www.facebook.com/royalunknownartist/

Albumul “Transcendent Love” si single-uri ca “I know you’re listening” sau “Long time honey” sunt in playlist. Se vor auzi in premiera si piese de pe cel de-al doilea album R.U.A. ce se va lansa in iarna acestui an.

Artistii vor sarbatori lansand un nou videoclip cu ocazia after party-ului ce se va desfasura in Bucuresti pe 30 mai 2019, locatia urmand sa fie anuntata in scurt timp.

R.U.A. promite seri memorabile si un show energic care mizeaza pe mesaj si emotie si transmite melomanilor sa nu rateze concertele.

Pentru fanii lor au anuntat si un concurs prin care ascultatorii lor de pe Soundcloud pot castiga un city break la Berlin pentru doua persoane (Premiul 1), o invitatie de 2 persoane la Embargo Festival (Premiul 2) sau un album si  un tricou semnate R.U.A. (Premiul 3).

Detalii aici:https://www.facebook.com/royalunknownartist/photos/a.1302808516412575/2674790252547721/?type=3&theater

R.U.A. a ajuns in semifinalele celor mai mari concursuri de compozitie din lume precum International Songwriting Competition 2017 si 2018, Unsigned Only si USA Songwriting Competition colaborand cu artistisi compozitori ca Richard Orange (UK), Naule (HU), Phill Celeste (Life on Planets USA).

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More