Take a fresh look at your lifestyle.

Raluca Raducanu, fata cu vioara de cristal, canta la Palatul Snagov

0

Raluca Raducanu, cunoscuta gratie talentului sau care a propulsat-o rapid la X Factor canta in deschiderea showului de moda pentru copii si adolescenti IT GIRLS fashion show, care se va desfasura duminica, 12.07 la Palatul Snagov. Peste 30 de tinere modele vor prezenta acolo tinute de la branduri si designeri celebri, etaland tinute din colectia SS2020.

Proiectul este realizat de prima si singura emisiune online pentru copii, It girls Reality show, care in scurt timp a reusit sa stranga o comunitate impresionanta. Fetele care fac parte din reality show au zilnic workshopuri despre ingrijirea tenului, a dintilor, a parului si a unghiilor, nutritie, sport si yoga, modelling si photomodelling, iar scopul emisiunii este de a descoperi noile talente ale Romaniei, fete frumoase, talentate si culte, pe care mai apoi agentia din SUA sa le reprezinte la New York prin managerul Catalina Buzdun, foarte cunoscuta in mediul artistic pentru copii national si international.

Proiectul It girls, nascut in pandemie

“Conceptul girls reality show a fost gandit in perioada carantinei, ca o urmare fireasca a inactivitatii din domeniul nostru. Nu am mai putut organiza in tara evenimente de modelling si talente in care sa ne promovam copii si nici atat In agentia noastra din New York fiindca nu mai puteam calatori. Am anulat proiecte la Moscow fashion week, Little Miss planet, FIMI Spania. Am anulat concursurile nationale de frumusete si de modelling pentru copii. Asadar, incercam sa gasesc o varianta prin care sa-mi pot continua activitatea. Si asa a venit ideea de a imparti o casa cu mai multe fete intre 10-15 ani, urmand modelul reality showurilor din strainatate.

Dupa ce a fost deschisa partial organizarea de evenimente private, am si pus planul in practica. De atunci ne-au trecut planul peste 30 de copii, pre-adolescenti si adolescenti si i-am invatat totul despre moda si modelling. Scopul final este de a gasi noi talente pe care sa le impresariem in agentia noastra din New York, care sa ajunga pe scene mari din lume, la fel ca si colegele lor foarte cunoscute, Sara Anastasia Buzdun, Paula Both, Maria Flacau, Andreea Costache, Maria Caterina Imperiale, Alesia Stoica, Maria Ene, Ioana Bardasu samd care deja au aparut pe scena New York Fashion Week, Miami Fashion week etc si care au contracte acolo”, relateaza Catalina Buzdun.

Adina de la Glina locuieste la Palatul Snagov

De doua saptamani seria 3 a reality showului o include si pe asa numita “Papusa de la Glina”. Cunoscuta datorita povestii triste de viata, Adina e hotarata sa isi schimbe viata si sa devina un fotomodel de succes. Deja a aparut in cateva prezentari la Romanian fashion philosophy si alte cateva evenimente de profil, iar revista Viva a promovat-o intr-un pictorial de 3 pagini. Invata acum sa devina o domnisoara veritabila, precum si un model, luand lectii de catwalk, photomodelling, coregrafie, dictie, teatru.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More