Take a fresh look at your lifestyle.

RAY-BAN PREZINTĂ PROIECTUL ”MAGAZINE CERTIFICATE RAY-BAN”

Ray-Ban anunță relansarea proiectului ”Magazine certificate Ray-Ban”, creat în 2014, cu obiectivul de a câștiga mai multă credibilitate și recunoaștere, diferențiind și îmbunătățind atât oferta liderului de piață al acestui sector cât și a opticienilor care cred in valoarea lui.  ”Magazine certificate Ray-Ban” este un proiect ce are ca scop construirea și consolidarea unei culturi a calității atât la nivelul serviciilor și magazinelor cât și la nivelul produsului finit.

Proiectul face parte dintr-o strategie mult mai largă de inovare și suport a Luxottica, la nivelul magazinelor specializate de optică. Acesta reprezintă o oportunitate pentru opticienii care comandă în prezent Ray-Ban pentru a fi identificați de către client ca distribuitori autorizați. De asemenea, este creat pentru a conștientiza consumatorii cu privire la faptul că vor cumpăra ochelari Ray-Ban originali dintr-un magazin autorizat. Proiectul va contribui în același timp la consolidarea valorii unui brand așa cum este Ray-Ban.

Lupta împotriva contrafacerilor este o problemă foarte importantă pentru Ray-Ban care este tot timpul angajat în combaterea vânzărilor de modele falsificate, fabricate cu materiale sub-standard și care pot fi periculoase pentru sănătate. Proiectul ”Magazine certificate Ray-Ban” ajută brandul și distribuitorul în lupta împotriva acestui fenomen mult prea comun.

Luxottica a creat, de asemenea, un logo distinctiv, simplu și inedit care va fi plasat în interiorul magazinelor de optică pentru fi identificate de către public în 2017 ca ”Magazine certificate Ray-Ban”.

Autocolantul lipit pe geam este un instrument valoros ce va semnala consumatorilor locurile unde se pot bucura de o experiență de calitate și de o gamă variată de produse. În plus, va fi pus la dispoziția consumatorului un centru post-vânzări competent și de încredere pentru a le acorda consiliere și asistență.

Despre Ray Ban

www.ray-ban.com, Facebook.com/RayBan, Twitter.com/ray_ban, Instagram.com @rayban

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More