Take a fresh look at your lifestyle.

Restaurant Sfat – Timisoara

Locanda del Corso este un restaurant rafinat cu specific italian și cu o atmosferă îmbietoare și discretă, unde clienții sunt răsfățați cu delicatese culinare și vinuri alese. Restaurantul Locanda del Corso este amplasat în zona centrală a orașului Timișoara, pe strada pietonală Mărășești. Decorul resturantului denotă o imagine de eleganță confortabilă, iar terasa se încadrează perfect în decorul străzii pietonale, fiind locația ideală pentru zilele cu soare sau pentru serile călduroase.

Locanda del Corso este locul perfect în care prânzurile de afaceri sau cinele cu prietenii devin momente încântătoare, care se transformă în amintiri frumoase.

Decorul resturantului denotă o imagine de eleganță confortabilă, iar terasa se încadrează perfect în decorul străzii pietonale, fiind locația ideală pentru zilele cu soare sau pentru serile călduroase.
Locanda del Corso este locul perfect în care prânzurile de afaceri sau cinele cu prietenii devin momente încântâtoare, care se transformă în amintiri frumoase.

Locanda del Corso ofera clienților săi preparate savuroase, din ingrediente mereu proaspete, pregătite și servite cu multă pricepere și pasiune, de către un personal cu experiență și plin de amabilitate.

Atenția pe care o acordăm meniurilor pe care le pregătim, grija cu care recomandăm băutura potrivită pentru fiecare fel de mâncare pe care îl servim clienților noștri și pasiunea pe care o punem în tot ceea ce întreprindem ne recomandă ca unul dintre cele mai bune restaurante din Timișoara.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More