Take a fresh look at your lifestyle.

Rihanna a paralizat pentru câteva ore marele bulevard Cines Callao din Madrid

Cântăreața Rihanna a paralizat sâmbătă pentru câteva ore marele bulevard Cines Callao din Madrid unde a venit să-și prezinte noua linie de cosmetice, relatează online ziarul spaniol ABC.

O mulțime de oameni a blocat sâmbătă seara bulevardul central Cines Callao din capitală, nu pentru a aștepta premiera vreunui blockbuster american. În mijlocul unei rumori și unor ample dispozitive de securitate, fanii așteptau încă de la prânz venirea vedetei din Barbados.

Alți curioși, străini de venirea artistei în vârstă de 29 de ani, încercau să ghicească pentru ce celebritate străină fusese desfășurat un asemenea dispozitiv de securitate și de presă.

Înainte de Rihanna și-au făcut apariția componenții trupei Sweet California, personalități din lumea filmului precum regizorii Javier Ambrossi și Javier Calvo, actorii Martino Rivas și Vanesa Romero, criticul de modă Pelayo Diaz, sau top modelul Cindy Kimberly.

S-a lăsat așteptată mai mult de două ore, însă Rihanna a aplicat literal celebra frază, „Shine bright like a diamond”, pentru lansarea mărcii sale de cosmetice Fenty Beauty pentru Sephora.

A strălucit mai tare decât orice vedetă afișând cele mai frumoase zâmbete în fața camerelor și fanilor care i-au iertat orice întârziere, chiar dacă Rihanna nu a acordat nicio declarație presei, în afară de laconicul salut „Hola”.

Colecția sa, care cuprinde rujuri de buze și farduri de pleoape în 14 tonalități sau creioane contur, a fost prezentată la Madrid la două săptămâni după ce întreaga gamă și-a făcut debutul la Săptămâna Modei de la New York.

Lansarea a avut loc simultan și pe rețelele de socializare, însoțită de un videoclip și de acorduri melodice ale solistei, fapt ce i-a îndemnat pe fani să se întrebe dacă Rihanna nu le pregătește în curând și câteva noutăți muzicale.

Robyn Rihanna Fenty (Bridgetown, 1988) este cunoscută pentru agenda sa foarte încărcată. Cu excepția ultimului său album, ”ANTI” (2016), artista nu a lăsat să treacă mai mult de un an între producțiile sale muzicale, de la lansarea albumului său de debut, ”Music of the sun”, în 2005.

AGERPRES/(AS-autor: Mihaela Nicolaescu, editor: Codruț Bălu, editor online: Gabriela Badea)

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More