Take a fresh look at your lifestyle.

Riscurile la care ne supunem când alegem sutiene de mărime greșită

0

Sutienul este o piese vestimentară importantă pentru fiecare femeie, jucând nu doar rol estetic, dar și funcțional. Când alegem un sutien, este esențial să fim atente la mărimea lui, astfel încât sutienul să se potrivească dimensiunilor noastre.

Sutienul este o piese vestimentară importantă pentru fiecare femeie, jucând nu doar rol estetic, dar și funcțional. Când alegem un sutien, este esențial să fim atente la mărimea lui, astfel încât sutienul să se potrivească dimensiunilor noastre. Un sutien care este prea larg nu își va îndeplini scopul, pe când un sutien mic, strâmt, ne poate crea o serie de probleme.  

O gama variata de sutiene de dama o poti gasi online pe evanoir.ro, produsele sunt de calitate superioara si apartin brandurilor populare din Polonia si Italia care folosesc materiale inalt calitative, perfecte pentru a fi purtate in orice moment al zilei.

Știai că este recomandat să te măsori la fiecare 6 luni atunci cînd dorești să cumperi sutiene de damă? Este bine să facem asta deoarece pot exista fluctuații hormonale sau de greutate care pot influența mărimea cupei sutienului. Să nu mai vorbim de faptul că elasticul de la sutienele noastre preferate se poate slăbi în timp. Din păcate, majoritatea femeilor aleg greșit mărimea sutienelor lor, ceea ce le face predispuse la numite riscuri. Știind riscurile ce pot fi create de acest aspect, vom învăța să fim mai atente și să avem mai multă grijă de sânii noștri.

Durere a sânilor

Cel mai frecvent simptom al purtării unui sutien de mărime greșită, în special atunci când sutienul este mai mic decât ar trebui, este durerea la nivelul sânilor. Așadar, nu alege un sutien mai mic doar pentru că iți dă acel efect de push-up, înghesuind sânii, pentru că te poți alege cu un discomfort major.

Durere a spatelui

Acest simptom este resimțit în principal de femei cu sâni mari, efectul purtării sutienelor de dame de mărime inadecvată fiind presiunea mare asupra umerilor și coastelor, ceea ce va duce la dureri de spate. Iar problema nu va trece de la sine până când nu se va trece la mărimea de sutien corectă.

Lăsarea prematură sau excesivă a sânilor

Atunci când porți constant sutiene care nu oferă suport adecvat sânilor, inclusiv în cazul sutienele sport atunci când faci mișcare, sau alegi sutiene care sunt prea mari, ele pot duce la întinderea țesutului delicat din jurul sânilor. Astfel, în loc să îi ridice și să îi mențină în poziția lor, sutienul poate face ca sânii să se lase și să devină mai grei decât de obicei.

Noduli limfatici blocați

Vasele limfatice sunt foarte subțiri, fiind predispuse la presiune și compresie. Presiunea repetată și excesivă asupra nodulilor din sâni (precum cea produsă de sutiene ce sunt prea mici) poate cauza închiderea valvelor și vaselor limfatice. De aceea purtarea unui sutiene cu cupe mai mici decât ai nevoie poate cauza deteriorarea completă a nodulilor limfatici.

Îți poate strica postura corpului

Purtarea sutienelor de mărime greșită poate afecta postura corpului. Durerea resimțită în umeri, spate și gât te face să îți aduni umerii în față, pentru a te elibera de discomfort. Dar, dacă acest lucru continuă, în curând postura ta va fi compromisă și vei sta cocoșată.

Poate fi o cauză a cancerului de sân

Se consideră, în cazurile cele mai extreme, că purtarea sutienelor de mărime gresită, poate avea un impact asupra apariției cancerului de sân. Acest lucru se poate întâmpla atunci când sutienul este mic și strâmt, ce blochează fluxul sanguin la nivelul sânilor, cauzând apariția bolii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More