Take a fresh look at your lifestyle.

ROMÂNIA, destinație de wellness

Atunci când simți nevoia să iei o pauză de la muncă și stresul cotidian pentru a-ți da un reset și a-ți restabili echilibrul interior, evadează câteva zile într-un Spa Resort. Noi am căutat, am găsit și îți propunem și ție o oază de relaxare, de cinci stele, în Transilvania.

Complexul turistic SunGarden Golf & Spa Resort se întinde pe o suprafață de 30 de hectare și include hotel, restaurant, săli de evenimente și un centru Spa & Wellness de peste 1400 mp, o capelă și un teren de golf profesional de 9 parcursuri.

Construit la 15 kilometri în afara orașului Cluj, lângă localitatea Baciu, Sungarden Golf & Spa Resort oferă 46 de unități de cazare. Centrul Wellness & Spa vă garantează o experiență unică în zona Aqua Experience, ce include un bazin cu hidromasaj, saună cu infraroșu, bazin cu apă sărată, tepidarium și baia turcească. O călătorie seculară vă așteaptă în zona Amedeea Paradise, pe marginea unei vetre antice, un vis misterios în zona de Mystic Relaxing Volcano și alte 5 saune inedite: saună finlandeză, considerată una dintre cele mai frumoase saune din
Europa, o saună bio relaxantă și purificatoare, saună sărată și aroma sauna din lemn de cedru, veșnic mirositor. Multe alte experiențe
unice. SunGarden Wellness & Spa vine în întâmpinarea dorințelor, relaxării și sănătății oaspeților săi cu tratamente importante de purificare, detoxifiere, tratamente signature impresionante, masaje, terapii și ritualuri alese din toate colțurile lumii.

Fiind situat în centrul Transilvaniei, pachetele SunGarden Golf & Spa Resort pentru relaxare sunt inspirate din Transilvania, regiune care abundă în peisaje mirifice, terenuri fertile, flora și faună bogată, tradiții vii și oameni primitori. În acest sens există câteva “Ritualuri Semnătură”, specifice zonei.

Bogăția Transilvaniei
Ritualul începe cu o procedură de îmbăiere cu apă, lapte și miere. Continuă cu o exfoliere cu pastă făcută din miere și cereal și se încheie cu un masaj tonifiant, folosind ulei de sâmburi de struguri.

Beneficiile acestui ritual sunt numeroase: laptele și mierea hrănesc pielea, au efect detoxifiant și vitaminizant; cerealele curăță delicat pielea și o hrănesc; uleiul de sâmburi de struguri ajută la refacerea structurii țesuturilor și oferă fermitate pielii. Durata ritualului este de 120 minute.

Puritate de pe Lunca Mureșului
Ritualul începe cu o exfoliere cu sare de la Praid și uleiuri aromate, pe patul de piatră încălzit. Se continuă cu o împachetare cu argilă albastră de la Râciu, în amestec cu ulei parfumat și apă de izvor și se încheie cu un masaj de relaxare cu ulei aromat cu lavandă.

Printre numeroasele beneficii ale acestui ritual amintim curățarea în profunzime și hidratarea pielii, mineralizarea și hrănirea ei. Argila albastră de la Râciu este cu adevărat unică în lume pentru că, în combinație cu apa de izvor, conține 41 de minerale şi oligoelemente. Uleiul de lavandă are efect calmant, contribuie la îngrijirea pielii și este recunoscut pentru multiplele beneficii oferind o stare de relaxare profundă și bunăstare fizică și mentală. Durata: 120 minute

Prospețimea Apusenilor
Ritualul începe cu o îmbăiere în apă cu ierburi montane. Terapeutul continuă ritualul cu o împachetare cu mască făcută din argilă albă, miere și lăptișor de matcă. La final, se efectuează in masaj energizant la care se folosește ulei aromat de mentă. Mierea și lăptișorul de matcă au efect revitalizant, cicatrizant și regenerator . Menta și ierburile montane împrospătează, detoxifică, oferă energie și vitalitate. Durata: 120 minute
De asemenea, SunGarden Golf & Spa Resort propune și câteva pachete care includ cazare și tratamente/ terapii. Pachetele Spa Journeys includ cazare, full Spa & Wellness access și multe terapii locale sau internaționale, începând de la doar 382 euro/ 2 pers.

www.sungardenresort.ro

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More