Take a fresh look at your lifestyle.

„Romanovii (1613 – 1918)”, de Simon Sebag Montefiore, la Târgul international Gaudeamus

Cartea-fenomen publicată de editura Trei,

„Romanovii (1613 – 1918)”, de Simon Sebag Montefiore, la Târgul international Gaudeamus

Bestesellerul  internaţional „Romanovii (1613 – 1918)” de Simon Sebag Montefiore poate fi cumpărat zilele acestea de la standul editurii Trei, la Târgul Internațional Gaudeamus și în curând în librăriile din toată țara.

 Volumul „Romanovii (1613 – 1918)” a fost descris de Mail on Sunday ca o poveste care întrece farmecul celebrului clasic „Război și pace” și depășește în intensitate puterea intrigilor și suspansul create de „Urzeala tronurilor”, pus în valoare de capacitatea autorului de a oferi atât o perspectivă istorică reală, cât și un regal scriitoricesc asupra celebrei dinastii. Unii au spus despre „Romanovii (1613-1918)” că este precum 20 de romane palpitante într-unul singur, alții că scoate la iveală pofta de sânge, sex, excese și crime a unei dinastii ce se întinde pe 300 de ani, iar talentul de povestitor al autorului britanic reușește să pună în valoare toate aceste informații. Mereu atent la detalii, Montefiore este capabil să ofere o perspectivă istorică echilibrată asupra celei mai spectaculoase dinastii din epoca modernă, Dinastia Romanovilor care a marcat istoria lumii. Volumul „Romanovii (1613-1918)” deschide noi perspective asupra ultimei familii regale ruse și asupra debutului comunismului în Europa de Est, cu doar câteva săptămâni înainte de Centenarul încheierii Primului Război Mondial și al execuției ultimilor membri ai dinastiei Romanov.

Scrisă cu un remarcabil talent literar și îmbogățită cu noi și aprofundate cercetări de arhivă, Romanovii este deopotrivă o captivantă poveste despre triumf și tragedie, iubire și moarte, un studiu universal despre putere și un portret esențial al măreției care continuă să definească Rusia și astăzi.

Din motive independente de voința autorului, scriitorul britanic Simon Sebag Montefiore nu va mai putea sosi în România în decembrie, la invitația editurii Trei, urmând ca vizita sa la București să fie reprogramată pentru anul viitor, la o data ce va fi comunicată ulterior.

Simon Sebag  Montefiore este un celebru istoric britanic, om de televiziune și autor de succes, ale cărui cărți, devenite bestselleruri în întreaga lume, au fost publicate în peste 48 de limbi și încununate cu multe premii. Printre lucrările sale cele mai cunoscute se numără „Ecaterina cea Mare și Potemkin” (nominalizată la premiile Samuel Johnson, Duff Cooper și Marsh Biography), „Ierusalim – Biografia unui oraș” (devenită bestseller internațional), „Stalin: Cartea Țarului Roșu”, precum și romanele „Sașenka” și „Într-o noapte de iarnă”. Montefiore a studiat istoria la Universitatea Cambridge, unde a primit titlul de doctor, și este Fellow al Royal Society of Literature din Marea Britanie.

 

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More