Take a fresh look at your lifestyle.

Rută nouă: București – Antalya cu SunExpress din Aprilie 2018; prețuri de la 90EUR dus-întors

 

Operatorul turc SunExpress va oferi anul viitor zboruri sezonale din București către una din cele mai populare destinații de vară pentru români: Antalya. Zborurile vor fi operate începând din 25 Aprilie cu Boeinguri 737-800NG care au o capacitate de transport de 189 de pasageri.

Ruta Antalya – București va fi servită o dată pe săptămână, în fiecare zi de miercuri, în perioada 25 Aprilie – 3 Octombrie conform orarului de mai jos. XQ656: Antalya (AYT) 15:20 – 17:10 București (OTP); XQ657: București (OTP) 18:00 – 19:45 Antalya (AYT). Prețurile biletelor pe această rută vor începe de la 89EUR dus-întors și vor fi disponibile pe siteul SunExpress.com începând cu luna Decembrie. În sezonul de vară al acestui an operatorul turc a zburat pe mai multe aeroporturi din țară însă doar în regim charter.

SunExpress este o companie aeriană cu baza în Antalya fondată de Turkish Airlines și Lufthansa. Flota sa numără peste 50 de aeronave Boeing 737-800NG care au o vârstă medie de 8.4 ani și alte 25 de Boeinguri 737 MAX 8 comandate. La fel ca și în anii precedenți, turoperatorii din România vor oferi mai multe zboruri charter către Antaly și alte destinații de vacanță din Turcia, Grecia și Egipt, însă biletele pe acele zboruri vor putea fi cumpărate doar împreună cu un pachet de vacanță vândut de aceștia.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More