Take a fresh look at your lifestyle.

S-a lansat gama de paste Antonio di Vaio – Paste pentru retete speciale italienesti

Brandul Antonio di Vaio aduce pe piata din Romania o gama diversa de paste de calitate superioara. Marca de paste a fost creata in jurul sutelor de ani de traditie ale bucatariei italiene.

antonio di vaio

Pastele Antonio di Vaio raspund nevoii romanilor care sunt de mult timp cuceriti de gustul pastelor originale italienesti si traditia prepararii lor. Ne-am inspirat din atentia pe care locuitorii acestei tari mediteraneene o acorda alimentatiei santoase si nutritive.

Antonio di Vaio va cuceri iubitorii de paste de calitate. Produsele Antonio di Vaio sunt validate de aportul de substante nutritive si fibre pe care il au cerealele atent selectionate din care sunt produse, precum si gustul deosebit care este in esenta un garant al unei retete desavarsite. Pastele Antonio di Vaio sunt produse din grau dur si au un nivel ridicat de proteine, de peste 12%. Toate aceste beneficii vin in intampinarea persoanelor atente la alimentatia lor si care isi doresc un regim de viata echilibrat.

Toate produsele Antonio di Vaio sunt de calitate superioara. Acestea sunt realizate dupa retetele traditionale italienesti, rezultatul fiind intotdeauna pastele excelente, cu o textura ideala. Pastele Antonio di Vaio transpun pe masa romanilor atmosfera intima si calda a caminului, alaturi de traditia culinara si excelenta bucatariei italiene.

La realizarea pastelor Antonio di Vaio se folosesc doar ingrediente cu cele mai bune caracteristici. Astfel, produsele vor fi mereu reprezentate de calitate, avand o culoare aurie perfecta, precum si un pret competitiv.

Va invitam sa descoperiti noile paste din grau dur Antonio di Vaio si sa le incercati, pentru a obtine acasa gustul excelent al retetelor din restaurante. Ne bazam mereu pe aceleasi principii pentru a mentine in permanenta acelasi gust desavarsit. Textura ideala pentru rezistenta la gatire face din produsele Antonio di Vaio pastele perfecte pentru o reteta reusita, din nou si din nou!

Sursa: Comunicate de presa

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More