Take a fresh look at your lifestyle.

Salon Excel London prezinta noile tendinte in hair styling

Intre 14 si 16 octombrie, va invitam la Londra! Aceasta este perioada anului care isi va pune amprenta pe look-ul vedetelor in anul care vine.
Cele mai noi tendinte le vom afla de la coaforii din intreaga lume. Nume celebre in domeniul hairstyling-ului, precum VIDAL SASSOON, TONY&GUY
sunt cei care , indrumati de pasiune, ii ghideaza pe toti hairstylistii din lume .

Seminarii de culoare si tunsoare, look & learn, seminarii de business , show-uri care te cuceresc chiar daca nu faci parte din lumea magia a frumusetii!

Trenduri, tehnici si talent-sub acest „slogan” si in acest an, cei de la SALON EXCEL LONDON ne vor calauzi in cele mai noi tendite in arta frumusetii!

Amestecul de tehnici si precizie alaturi de show-uri ,  care par rupte de realitate , in cele 3 zile cat tine targul, contribuie la dezvoltarea imaginatiei si a creatiei. Un impuls spre un nou an de creatie!

Se pune accentul, pe parcursulcelor 3 zile, pe educatie, sunt prezentate cele mai noi produse si ustensile, este un targ motivational si inspirational.

Patrcick Cameron, „magicianul parului lung” va fi nelipsit si in acest an. Toti hairstylistii din lume asteapta cu nerabdare sa decopere „tips and tricks” de la cel care este deseori numit ” geniul parului lung”.

 

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More