Take a fresh look at your lifestyle.

Salopetele, un stil versatil

Fiecare tinuta este o interpretare personala despre modul in care punem hainele in slujba fizicului, sa ne defineasca silueta si sa ne flateze ca imagine creata. O salopeta, spre exemplu, poate fi considerata o optiune versatila, pentru ca in functie de cum este purtata si de elementele sale de definitie, poate fi o tinuta eleganta sau una de zi cu zi.

Salopetele, de la origini

Pentru multe dintre noi salopeta se coreleaza cu stilul muncitorilor si pe undeva exista o corelatie reala. Primele modele de salopete au fost destinate a fi purtate de militari, din motive practice. Ulterior, prin 1891 au aparut modelele de salopete ce se purtau in mediul industrial in mod special. Iar la scurt timp un astfel de tipar a fost preluat la scara larga. Cine s-ar fi gandit insa ca vor ajunge sa fie piese vestimentare feminine de bun gust si stilate?

Dupa emanciparea femeilor, salopetele au fost purtate si de acestea, in toate formele posibile. Si la ora actuala salopetele reprezinta tinute elegante, chic, de dorit, ba chiar seducatoare cand liniile lor sunt in masura sa contureze silueta in toata splendoarea sa.

Trecand la registrul anilor moderni, gama de salopete elegante dama este edificatoare pentru cat de versatile sunt aceste tinute. Mai cu seama optiunile chic de la Kokoa-Couture inseamna o sansa pentru cele interesate sa uimeasca cu o tinuta unica.

Salopetele, un stil versatil 1

Avantajele purtarii unei salopete elegante

Marea majoritate se gandeste la stilul elegant ca fiind definit de imaginea clasica de rochie. Cu atat mai mult, sansele de a impresiona prin purtarea unei salopete sunt mai mari. De asemenea, in ceea ce priveste alegerea in sine, salopetele aduc o usurinta pentru ca reprezinta o costumatie completa, fara sa mai necesite si alte combinatii de elemente. Unitatea este un plus.

Ca si imagine, acestea contureaza silueta, punand accent pe toate calitatile feminine. Se poarta cu toata increderea din dotare, exprima bun gust si sunt fara doar si poate de dorit. Cat despre cine le alege, aici preferintele sunt legate de cele care stiu sa isi puna in valoare simtul estetic.

Conteaza tipul de silueta? La fel ca si in cazul altor tipuri de tinute, si in cazul salopetelor se tine cont de anumite linii de definire pentru ca tipul de silueta sa nu fie un impediment.

Salopete de la Kokoa-Couture

Salopetele pot adopta si stilul elegant. Cele mai relevante exemple ne sunt oferite de Kokoa-Couture. Sunt surprinzatoare prin combinatiile de elemente. O alegere poate fi Luxury, modelul de ocazie, cu pantalon lung, stramt; partea de sus este definita de asimetrie pe umar, cu volane. In cazul pantalonului roz pal, cu model floral si fluid in partea de sus, tinuta face senzatie pur si simplu.

Nici Vanessa nu este de neglijat, fiind o optiune indeosebi pentru cele care doresc sa fie mai sobre. De data aceasta este o propunere de tinuta all black, cu maneca lunga dar transparenta. Salopeta mai are buzunare la pantalon, lungime pana la glezna, cu un model deosebit pentru partea de sus, reprezentand un joc de linii pe fond transparent, cu aplicatii metalice.

Versatile, potrivite a fi purtate atat la un eveniment ziua, elegante si deci potrivite pentru tinute de seara de asemenea, salopetele de la Kokoa-Couture sunt oricand o alegere inspirata.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More