Take a fresh look at your lifestyle.

Salteaua cu ioni de argint, ideala pentru un somn reconfortant

Utilizat inca din Antichitate, argintul are numeroase beneficii, iar intre cele mai cunoscute se numara efectul sau antibacterian si anti-static, vindecarea ranilor, dar si prevenirea dezvoltarii florei bacteriene in bazinele cu apa potabila. Publicatia Science Digest scria intr-un articol din anul 1978 ca argintul omoara bacteriile, virusurile si este recomandat in prevenirea si tratarea a peste 650 de afectiuni.

Astazi, tehnologiile avansate permit utilizarea argintului si la realizarea saltelelor de dormit. Ionii de argint incorporati in fibra textila impiedica dezvoltarea larvelor de acarieni si elimina mirosul de transpiratie. Acesti ioni de argint protejeaza, de asemenea, si epiderma, oferind protectie si prospetime pe parcursul intregii nopti. Salteaua Silver Memory dispune de o husa matlasata cu microcapsule ce emit ioni de Argint.

Daca esti in cautarea unei saltele, o saltea cu ioni de argint iti asigura un somn reconfortant, iar motivele pentru care ar trebui sa optezi pentru o astfel de saltea sunt:

  • Ionii de argint incorporati in saltelele de pat elimina mirosurile de transpiratie;
  • Ionii de argint permit o circulatie buna a aerului, prevenind umezeaza si conferind pielii o senzatie de uscat;
  • Ionii de argint care se ragasesc si in salteaua Silver Memory 6 impiedica acumularea sa bacterii si virusuri la suprafata saltelei, prevenind astfel afectiunile;
  • Ionii de argint protejeaza epiderma, previn afectiunile dermatologice si confera senzatia de prospetime tot timpul;
  • Ionii de argint nu afecteaza echilibrul natural al pielii, creand un mediu igienic si proaspat pentru confortul somnului tau.

Daca ai decis sa achizitionezi o saltea cu ioni de argint, trebuie sa si ca exista o paleta larga de astfel de saltele si este necesar sa acorzi 10-15 minute pentru testarea fiecarei saltele cu ioni de argint. Intinde-te, inchide ochii si simte placerea similara cu o sedinta de acupunctura cu ace de argint, pe care chinezii o practicau acum 4000 de ani. Mai ai nevoie de motive pentru a alege o saltea cu ioni de argint?

Daca Silver Memory este salteaua de care ai nevoie, o poti achizitiona si online de pe www.saltele-online.ro. Expertii in saltele ai magazinului online iti asigura transport gratuit in Bucuresti si Cluj, dar si ridicarea saltelei vechi.   Sursa: www.saltele-online.ro

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More