Take a fresh look at your lifestyle.

Samsung prezintă „The Wall Luxury”

Tehnologia modulară micro LED de la Samsung a fost prezentata în parteneriat cu Colombo, în cadrul Săptămânii modei de la Paris

Samsung oferă o experiență vizuală de neegalat cu The Wall Luxury, în perioada desfășurării a două dintre cele mai importante evenimente de business, la care participă branduri de lux, Paris Fashion Week și Monaco Yacht Show (MYS).

The Wall Luxury a fost expus în cadrul evenimentului Trunk Show organizat de brandul italian de modă de lux Colombo Via Della Spiga, care se desfășoară în celebrul Hotel Ritz din Paris, unul dintre cele mai cunoscute hoteluri de lux din lume. Evenimentul are loc în prima zi a Săptămânii modei de la Paris în cadrul căruia va fi prezentată și noua colecție din piele de crocodil a lui Colombo.

Expus în prezent în diverse destinații de shopping, inclusiv în magazinul Harrods, din Marea Britanie, The Wall Luxury va fi, de asemenea, expus la MYS (Monaco Yacht Show) începând cu 25 septembrie, ca parte a unei co-expoziții cu Bond Technology Management în zona Quai Albert, la standul AL1. Situat în Portul Hercules din Principatul Monaco, MYS adună la un singur loc cele mai importante nume din industrie, cei mai influenți constructori de iahturi, designeri de iahturi premiați și furnizori de lux.

The Wall Luxury integrează cele mai noi tendințe în materie de design și tehnologie. Acest display este creat pentru un stil de viață luxos și special gândit pentru cei care caută cele mai exclusiviste și premium experiențe vizuale pe care să le integreze în propriile lor case. Nu se aseamănă nu nimic existent de piață în acest moment„, a declarat Seog-gi Kim, vicepreședinte executiv al Business Display Business de la Samsung Electronics.

Disponibil la nivel mondial, The Wall Luxury reprezintă cea mai recentă implementare a tehnologiei modulare MicroLED de la Samsung, putând fi adaptat la orice tip de dimensiune, care va aduce plus valoare din punct de vedere estetic în orice fel de spațiu.

Ecranul vine cu mai mult decât o calitate a imaginii îmbunătățite, transformă practic modul în care tehnologia digitală se integrează în spațiul fizic. Combinând cele mai performante sisteme audio și de automatizare din lume, The Wall este gândit în așa fel încât să nu rămână niciodată oprit. Când nu este utilizat, display-ul se transformă într-un panou digital care se sincronizează cu preferințele utilizatorului. Modul Ambient poate afișa o varietate de opere de artă, de la tablouri, fotografii și videoclipuri, la imagini personalizate, în funcție de interesele sau starea de spirit a utilizatorului.

Wall Luxury se poate configura și personaliza printr-o varietate de dimensiuni și rezoluții, de la 73 inci în rezoluție 2K, 146 inci în 4K, până la 292 inci în 8K. Cu o adâncime mai mică de 30 mm, designul subțire, fără margini și cu rame de decor personalizabile permit display-ului să se integreze în spațiul fizic și să adapteze design-ului interior.

The Wall Luxury oferă o experiență imersivă completă pentru orice tip de conținut, de la sport, filme, concerte live și alte opțiuni de divertisment. Echipat cu un procesor modular (Quantum Processor Modular), calitate superioară a imaginii datorită inteligenței artificiale, HDR10+, luminozitate maximă de 2.000 niți și o rată de actualizare de 120Hz, acest ecran inovator oferă o experiență vizuală bogată și de neegalat.

Pentru a descoperi mai multe despre The Wall Luxury, accesați: https://displaysolutions.samsung.com/led-signage/the-wall.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More