Take a fresh look at your lifestyle.

Sărbătorește frumusețea naturală cu cosmeticele Andalou Naturals

Martie este luna în care feminitatea este recunoscută mai mult decât în oricare altă perioadă a anului. Primim flori, Mărțișoare, complimente, iar această confirmare din exterior ne trezește dorința de a ne manifesta frumusețea. Nu întâmplător în martie simțim mai des nevoia să purtăm rochii și accesorii care să reflecte personalitatea și vibrația noastră feminină.

Andalou Naturals, brandul de cosmetice naturale din Statele Unite ale Americii, care a repoziționat standardele privind îngrijirea, prin produse cu ingrediente naturale, precum celulele stem din plante și fructe, te încurajează să îți îmbrățișezi frumusețea naturală! Credo-ul Andalou este că frumusețea este rezultatul acțiunilor și alegerilor pe care le facem zilnic. Pornind de la sloganul „Beauty is YOU”, Andalou Naturals a pus astfel natura în slujba științei, oferind produse naturale prietenoase cu pielea, ideale pentru rutina noastră zilnică de îngrijire.

Produsele Andalou sunt nemodificate genetic (Non-GMO), formulele au ingrediente certificate organic, sunt Cruelty free (nu sunt testate pe animale), nu conțin gluten, nu conțin parabeni, sunt Eco-Friendly, provin din comerțul echitabil (Fair Trade), sunt Vegetariene & Vegane și, datorită formulelor naturale, pot fi folosite inclusiv de femeile însărcinate sau care alăptează.

Oferă-ți cel mai important cadou în acest martie și bucură-te de frumusețea ta naturală cu pachetele cadou de la Andalou Naturals pentru ten, păr și corp.

 

Pachete din Gama Age Defying pentru ten matur și uscat:

Pachetul Age Defying cu cremă de zi, cremă de noapte și portfard cadou

Pachetul Age Defying cu cremă de noapte și mască pentru fermitate

Produsele pentru îngrijirea tenului din Gama Age Defying, pentru tenul matur și uscat, conțin extracte din fructe de pădure, resveratrol, celule stem din fructe, coenzima Q10, care îmbunătățesc textura tenului și oferă un control mai bun al procesului de îmbătrânire pentru un ten catifelat, plin de vitalitate și fără riduri.

Pachetul Age Defying cu gel de duș și loțiune de corp, cu miros de levănțică și efect revigorant

Pachetul cu șampon și balsam Age Defying pentru volum și perie de păr cadou. Produsele conțin biotină – proteină esențială ce ajută la întărirea foliculilor de păr – și levănțică, pentru un păr mătăsos, strălucitor și plin de volum.

Pachete cadou din Gama 1000 Roses® pentru ten sensibil

Pachetul 1000 Roses® cu cremă de zi și mască de față intensiv hidratantă

Pachetul 1000 Roses® cu gel de duș și loțiune de corp, cu miros delicat de trandafiri și efect calmant

Produsele din Gama 1000 Roses®, pentru tenul sensibil, conțin celule stem din trandafir alpin (Rhododendron ferrugineum) și alte substanțe cu efect antioxidant și nutritiv din plante.

Pachetul cadou cu gel de dus și loțiune de corp din Gama Brightening, pentru ten normal și mixt. Produsele din Gama Brightening conțin celule stem din citrice, Vitamina C, extract de morcov, miere de Manuka și dovleac și au miros de clementine și efect vitalizant.

Seul de călătorie Andalou Naturals cu portfard cadou și 4 produse în variantă mini: gel de dus cu extract de citrice, o loțiune de corp cu miros de trandafiri și un set de îngrijire a părului din Gama Age Defying, constând într-un șampon și un balsam pentru părul subțire, cu ulei de argan și extracte din celulele stem din fructe.

Produsele Andalou Naturals sunt comercializate în România exclusiv de Secom®, pe www.secom.ro, în rețeaua de magazine Secom® din București, Brașov, Bacău, Cluj-Napoca, Iași, Ploiești, Pitești, Sibiu și Timișoara și la unele magazine și farmacii partenere.

Andalou Naturals este companie din SUA care și-a propus să ofere consumatorilor produse de îngrijire organice, cu o mare responsabilitate socială. Fondată în anul 2010, de Stacey Kelly Egide și Mark Egide, vizionari cu experiență de peste 30 de ani în industria cosmeticelor naturale, Andalou Naturals reprezintă o încununare a eforturilor soților Egide, brand-ul se distinge prin ingredientele certificate Non-GMO, dar și prin perspectiva unică privind întârzierea procesului natural de îmbătrânire a pielii, incluzând în formule știința celulelor stem din plante și fructe.

Secom® este compania românească specializată în importul, distribuția și comercializarea de produse naturale pentru sănătate și frumusețe (suplimente alimentare și cosmetice naturale).

Secom® a făcut pionerat, fiind prima companie care a introdus pe piață românească ciupercile medicinale, extractele standardizate din plante și ingrediente inovatoare precum colostru, glutation, resveratrol, 5-HTP, NADH, D-riboza, GABA, sau L-ornitina.

În prezent, portofoliul Secom® acoperă toată gama de afecțiuni, cuprinzând 300 de suplimente alimentare naturale și 100 de cosmetice naturale, o mare parte unice pe piață din România.

Produsele Secom® sunt disponibile în peste 8000 de farmacii și magazine cu profil naturist la nivel național, precum și în cele 12 magazine Secom® din București, Brașov, Bacău, Cluj-Napoca, Iași, Ploiești, Pitești, Sibiu și Timișoara.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More