Take a fresh look at your lifestyle.

Sauna uscata traditionala, previne problemele anotimpului rece: raceala si gripa

Cu sosirea frigului si a anotimpului de iarna, multi dintre noi ne confruntam cu raceala, gripa si alte boli respiratorii. Cu toate ca virusurile contagioase sunt active pe tot parcursul anului, toamna si iarna oamenii devin mai vulnerabili la actiunea acestora. Remediu- Sauna uscata traditionala.

Cu sosirea frigului si a anotimpului de iarna, multi dintre noi ne confruntam cu raceala, gripa si alte boli respiratorii. Cu toate ca virusurile contagioase sunt active pe tot parcursul anului, toamna si iarna oamenii devin mai vulnerabili la actiunea acestora, deoarece petrec mai mult timp in camere inchise, alaturi de alte persoane.

Avem o veste buna: Sauna uscata traditionalacu beneficiile ei contribuie cu success la mentinerea si cresterea imunitatii organismului printr-un mod natural, organismul devenind mai putin sensibil la schimbarile de temperatura si umiditate iarna si in fata virusurilor!

Practicarea constanta a saunei previne de obicei racelile, virozele: Sauna are efect de fortifiere a organismului impotriva racelii, iar temperaturile ridicate ajuta organismul la infrangerea agentilor patogeni, majoritatea acestora nerezistand la temperaturi mari sau excesive.

De asemenea, sauna ne ajuta sa transpiram si sa eliminam toxinele din organism, iar apoi ajuta la intarirea sistemului imunitar, organismal facand fata cu brio unei posibile viroze.

Este indicat ca iarna sa folosim aromaterapia in sauna, esentele naturale: uleiurile esentiale de menta, roinita, citrice, levantica sau eucalipt, oregano, scortisoara, uleiul de tamaie care ajuta la desfundarea cailor respiratorii.

Daca intr-adevar sunt folosite uleiuri esentiale de calitate superioara, naturale din plante, acestea vor fi benefice, vor acea efect, deoareec sunt unele din cele mai vechi remedii utilizate in lupta cu raceala si gripa. Esentele care provin din plante, seminte, frunze sau flori au fost primele remedii folosite de stramosii nostri.

Finlandezii spun mereu: „este mult mai usor sa previi decat sa tratezi„.

Folosirea regulata a saunei este un „medicament” absolut natural, care la un organism sanatos garanteaza fara efecte secundare sentimentul minunat al curateniei interioare si exterioare.

Pentru a face fata cu success zilelor mai scurte, intunecate, a frigului si umiditatii din aer dar si a alimentatiei grele din timpul iernii, avem nevoie de o zestre mare de imunitate si cat mai putine toxine prezente in organism.

Sauna uscata traditionala cu beneficiile ei contribuie cu success la mentinerea si cresterea imunitatii organismului printr-un mod natural de detoxifiere: transpiratia abundenta in sauna incisa. Sauna satisface de milenii dorintele oamenilor pentru caldura, purificare si relaxare, nu degeaba finlandezii o numescizvorul tineretii.

Sauna ajuta organismul in cazuri de:

Astm bronsic;  Bronsita astmatiforma; Forme usoare de hipertensiune; Boli reumatice; Dureri musculare.

Contraindicatii:

Desi sedintele de sauna ofera multe beneficii pentru sanatatea noastra, practicarea saunei nu este indicate in urmatoarele cazuri:

Epilepsie; Tubercloza,Pace-maker – insuficienta cardiacaInfectii bacteriene;Glaucom;Boli cu transmitere sexuala;Boli venoase cronice. In timpul ranilor deschise sau a infectilor de piele,Probleme cardiace grave;Tumori; Cancer, Boli inflamatorii acute interne (in special ficat si rinichi) ,Infectii generale febrile, virale sau bacteriene Infarct de miocard in stadiul acut, Stare de decompensare cardiovasculara,Tulburari severe ale circulatiei cerebrale.

Foarte important! Practicarea constanta a saunei are rol de prevenire: nu intrati in sauna cand sunteti bolnav!

Va dorim multa vitalitate si sa(u)natate!

sauna,  ibek,  sauna uscata standard

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More