Take a fresh look at your lifestyle.

Secretele pielii perfecte pe timp de vară

La ce soluții pot apela femeile în sezonul călduros?

Cu toate că am așteptat cu nerăbdare instalarea verii, temperaturile călduroase și, implicit, rochiile, fustele sau pantalonii scurți, toate acestea ne impun necesitatea de a avea o piele perfectă, cu care să ne putem mândri pe deplin.

Și care sunt secretele la care orice femeie trebuie să apeleze în sezonul călduros spre a se bucura de o piele catifelată, ușor de bronzat și fără imperfecțiuni? Trucurile esențiale care ne scot din încurcătură le aflați în rândurile de mai jos:

Consumul de apă

Așa cum bine știm deja, pentru o stare de sănătate corespunzătoare, medicii de specialitate recomandă un consum mediu de 2-3 litri de apă pe zi. Totuși, pe timpul verii, consumul de apă este cu mult mai important spre a ne hidrata, mai ales dacă temperaturile sunt extrem de ridicate.

De asemenea, prin intermediul acestei resurse naturale, reușim să ținem celulita la distanță, indiferent de sezon și să ne bucurăm de o piele elastică.

Exfolierea pielii

Cu siguranță, fiecare reprezentantă a sexului frumos interesată de propria sa îngrijire apelează la soluțiile de exfoliere cel puțin o dată pe săptămână.

Prin intermediul unui asemenea procedeu, îndepărtăm celulele deteriorate de la suprafața pielii, lăsând-o netedă. Prin urmare, aceasta se bronzează cu ușurință, căpătând o culoare ciocolatie, atât de irezistibilă pe timp de vară.

Hidratarea pielii

Fie că este vorba despre perioada răcoroasă a anului sau despre sezonul văratic, produsele de îngrijire, dedicate hidratării pielii, trebuie, fără doar și poate, să facă parte din ritualul zilnic de înfrumusețare a oricărei femei.

Astfel, vă recomandăm să optați pentru produse care hidratează intens pielea, aceasta fiind mai predispusă la uscare și deteriorare, odată cu creșterea temperaturilor de afară.

Bild könnte enthalten: eine oder mehrere Personen

Protecția împotriva razelor UV

Spre a împiedica îmbătrânirea pielii, este esențial (mai ales pe durata verii) să ne protejăm corect împotriva razelor UV. Așadar, vă sfătuim să vă orientați asupra unor creme sau loțiuni care conțin un factor de protecție cât mai ridicat, spre a beneficia de siguranță, deși vă expuneți la soare.

Unde găsim cele mai bune produse de îngrijire pentru corpul nostru? Ei bine, magazinul online www.charmbeauty.ro vine în întâmpinarea tuturor femeilor interesate, cu o gamă de astfel de articole compuse din ingrediente naturale.

Profitând întru-totul de bogăția naturii, îi oferim pielii noastre tratamentul atât de necesar în materie de relaxare și îngrijire. Astfel, produsele disponibile pe charmbeauty.ro nu conțin parabeni, conservanți sau alte substanțe chimice dăunătoare, ci doar compuși naturali, care să hidrateze pe deplin pielea, asigurându-i vitaminele și nutrienții de care are nevoie spre a obține un aspect plăcut și sănătos.

Începând de la exfoliante de corpsăruri de baie hidratante, geluri de duș și creme sau loțiuni pentru corptoate articolele din gama charmbeauty.ro ar trebui să se regăsească în rutina proprie de îngrijire. Nu mai ezita și oferă-i pielii tale tratamentul natural la care tânjește pe perioada sezonului călduros! Alege de pe rafturile online ale magazinului charmbeauty.ro exact produsele care se potrivesc nevoilor tale!

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More