Take a fresh look at your lifestyle.

Sfaturi pentru ingrijirea parului de care sa tii cont in sezonul rece

Iarna isi arata incet, incet coltii, iar acest lucru reiese desigur prin temperaturile din ce in ce mai scazute, dar si prin schimbarile care se produc peste tot in natura.

Anotimpul rece insa am putea spune ca are frumusetile propii, de care ar trebui sa ne bucuram din plin cu mic, cu mare. Totodata insa, trebuie sa luam in calcul faptul ca aceasa tranzitie de la cald la rece este una nu tocmai benefica pentru organismul nostru, care trebuie sa de adapteze din nou la noile schimbari. In aceasta ecuatie intra desigur si parul, care de foarte multe ori il expunem la frig si nu il protejam corespunzator cu o caciula. Ingrijirea parului devine asadar un lucru deosebit de important in sezonul rece, atunci cand in general frigul afecteaza vizibil structura firului de par. Acest lucru inseamna insa ca in restul anului nu trebuie sa acordam o atentie deosebita parului.

Ingrijirea parului este un proces care presupune intr-o prima etapa alegerea unor produse de ingrijire a acestuia potrivite. Avand in vedere ca vorbim despre par si despre sanatatea acestuia, am putea spune ca este chiar esential sa ii acordam o atentie mai aparte in acest sezon, daca ne dorim ca acesta sa fie mai sanatos. Produsele pentru ingrijirea parului se regasesc astazi intr-o diversitate foarte mare, astfel ca trebuie sa le alegem doar pe cele potrivite pentru tipul de par pe care il avem sau pentru problema cu care ne confruntam.Importdirect.ro este un magazin online in care ai posibilitatea de a regasi produse pentru ingrijirea parului pentru toate tipologiile de par In timpul sezonului rece insa trebuie sa avem in vedere cateva aspecte foarte importante precum:

Hidratarea corespunzatoare.

Intreg organismul nostru are nevoie de apa pentru a putea functiona normal, astfel ca acest lucru este un aspect pe care este important sa nu il neglijam deloc. Spre deosebire de vara, atunci cand in mod natural consumam o cantitate de apa mai mare, din pacate in timpul iernii senzatia de sete apare mult mai rar, astfel ca de multe ori ajungem in pragul deshidratarii, fara ca macar sa ne dam seama de acest lucru. In ceea ce priveste parul, este foarte important ca in aceasta perioada sa utilizam produse care ii ofera acestuia o hidratare intensa, produse precum sampon, balsam sau masti de par.

Utilizarea cat mai rara a produselor de styling.

Tuturor ne place sa avem o coafura care sa atraga priviri, insa din pacate multe dintre produsele pentru styling, mai excat feonul, ondulatoarele sau placa de par sunt foarte daunatoare structurii firului de par. Asadar, este indicat sa incercam sa le utilizam cat mai des atunci cand ne dorim un par sanatos.

Protejarea parului cu o caciula.

Una dintre cele mai practice metode prin care ne putem proteja parul de efectele nocive ale frigului este prin purtarea unei caciulite, bascute, esarfe etc. Pe piata avem posibilitatea de a regasi o gama larga de astfel de produse, interesante si amuzante care cu siguranta ne vor ajuta sa ne completam tinutele din acest sezon intr-un mod cat mai interesant, pentru ca sanatatea parului tau este dincolo de orice tendinta din moda.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More