Take a fresh look at your lifestyle.

SINGAPORE AIRLINES, O NOUĂ CLASĂ BUSINESS

Cu siguranță ați călătorit în zona asiatică, Thailanda sau Singapore fiind una dintre destinațiile dumneavoastră preferate, confortul în timpul unui zbor lung fiind una dintre cele mai căutate cerințe. Ei bine, compania Singapore Airlines a decis să “renoveze” clasa Business de la bordul propriilor avioane. Pentru a realiza acest proiect, compania a decis să colaboreze cu JPA Design și JAMCO Coroporation din Japonia, rezultatul fiind o nouă clasă business.

Astfel, scaunele de 63,5 centimetri ale secțiunii Business, împreună cu brațele laterale, vor fi disponibile și sub forma unui pat (190,5 centimetri). De asemenea, oaspeții pot alege o poziție mai confortabilă pentru a putea viziona filmul preferat, în fiecare spătar al scaunelor fiind poziționate ecrane tactile de 46 centimetri. Pentru confortul pasagerilor, compania a optat pentru un scun de tip cochilie, acesta oferind o senzație de intimitate crescută, în timp ce consola centrală poate fi complet coborâtă pentru a forma un pat dublu. Această opțiune transformă cele două locuri în cea mai bună alegere pentru cupluri și familii. Dar ceea ce este important, este faptul că această configurație permite altor pasageri să circule fără opreliști pe culoarele avionului. Printre alte facilități oferite de noua configurație regăsim și spațiul mărit pentru depozitarea laptopului sau a genții de mână; un panou dedicat zonei business este poziționat la îndemâna pasagerului, aici regăsind un port USB și priză, alături de lămpi necesare cititului (cu luminozitate reglabilă) și o masă unde poate fi servit un delicios prânz. După cum observăm, inovațiile încep să-și facă simțită prezența la bordul avioanelor, prefigurând astfel viitorul zborurilor cu facilități din ce în ce mai mari.

Mai multe detalii aici www.singaporeair.com

 

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More