Take a fresh look at your lifestyle.

SnowTrex: Specialist In Vacante La Schi

In turism, finalul verii si inceputul toamnei inseamna un singur lucru: pregatirea pentru sezonul de iarna.

Cum un intreg sezon nu il poti pregati cand acesta bate la usa, iti propun sa te gandesti la vacantele la schi pe care clientii tai au inceput deja sa le ceara acum la inceput de septembrie. Unde mai pui ca o parte dintre agentiile de turism deja au anuntat pachetele de iarna sau sunt pe cale sa o faca?

Ca si in sezonul de vara, si in sezonul de iarna este bine sa vorbim clientilor nostri despre optiunile de vacanta din timp. Facand asta acestia vor avea de unde alege, vor gasi tarife avantajoase pentru confortul dorit si vor ajunge sa se bucure din plin de vacanta de care o doresc, fara sa “alerge” efectiv dupa ea pe ultima suta de metri.

De-a lungul timpului am urmarit pachetele de servicii pentru sezonul de iarna ale mai multor companii de turism (romanesti si straine) si trebuie sa recunosc ca am cautat ceva timp pentru a gasi intr-un singur loc mai multe tipuri de vacante de iarna (si asta pentru ca mereu avem prea multe optiuni pentru alte tipuri de sejururi si mai putin pentru cele de iarna). Mi-au ramas ochii la companie anume, iar astazi vreau sa iti vorbesc despre ea si despre serviciile care mi-au atras atentia in cadrul acesteia.

Este vorba despre SnowTrex, companie despre care, cel mai probabil, ai mai auzit. SnowTrex este cel mai mare specialist din Europa pentru vacante la schi si de iarna si, daca nu ai lucrat inca cu ei afla ca sunt deschisi pietei din Romania, lucreaza cu agentiile de turism si au si un site in limba romana.

SnowTrex face parte dintr-un grup de companii, TravelTrex GmbH, care a fost fondat in 1999 in Koln, Germania. Grupul TravelTrex este format din SnowTrex, SportsTrex, HolidayTrex si SpaTrex. Dintre acestea, SnowTrex este cel mai cunoscut la nivel international, acesta devenind lider de piata in vanzarea de vacante la schi si de iarna in Europa. Astazi siteul SnowTrex este tradus in 17 limbi, printre care se afla si limba romana.

De-a lungul timpului TravelTrex a ocupat diferite pozitii in topurile touroperatorilor germani si an de an din ce in ce mai multi clienti aleg sa isi rezerve vacantele cu ei. Este timpul ca si publicul de calatori romani precum si agentiile de turism din Romania sa afle de ei.

Cateva cifre despre companie:

  • pana la 1.500 de cazari in 500 de statiuni si 14 tari
  • comercializare internationala in 17 de tari
  • 100.000 de turisti in ultima iarna
  • operator cu experienta in domeniu de 15 ani
  • echipa TravelTrex GmbH numara peste 100 de persoane cu 15 nationalitati diferite

Serviciile oferite de SnowTrex se impart in doua:

Servicii de baza oferite de SnowTrex:

  • Cazare si masa: oferta este variata si porneste de la simple pensiuni cu mic dejun si apartamente cu bucatarie si ajunge la hoteluri de 4 sau 5 stele cu demipensiune sau All Inclusive
  • Skipass: de obicei acesta este inclus in toate pachetele, insa pachetele se pot achizitiona si fara acesta. Pentru cei care vin sa schieze pachetele cu skipass inclus sunt foarte apreciate, iar diferenta de pret este justificata.

Servicii suplimentare:

  • Prelungirea si extinderea skipass-ului: Skipass-ul inclus poate fi de multe ori prelungit pentru ziua plecarii iar pentru multe din destinattii poate fi extins de la domeniul schiabil la iintreaga regiune de schi.
  • Echipament de schi si snowboard: La inchirierea de echipament se poate oferi pana la 50% reducere fata de preturile de la destinatie. In procesul de rezervare se poate vedea daca in destinatia aleasa este posibila inchirierea echipamentului prin intermediul SnowTrex la tarife speciale.
  • Lectii de schi:  30% reducere la lectiile de schi oferite de scolile de la destinatie. In procesul de rezervare se poate vedea daca in destinatia aleasa se ofera aceste servicii.

Destinatii, pachete si sisteme de rezervari

Destinatiile pe care este specializat touroperatorul SnowTrex sunt Austria, Franta, Germania, Italia si Elvetia, iar fiecare pachet turistic realizat are mai multe avantaje:

Fiecare destinatie in parte dispune de pachete diferentiate in functie de interesul fiecaruia, dar si de pret.

Daca luam exemplul Austriei, aceasta are aproape 750 de unitati de cazare in 200 de statiuni (in oferta SnowTrex). Domeniile schiabile austriece sunt foarte bine cunoscute de catre pasionatii de schi si se stie ca aici avem de-a face cu partii pentru toate gusturile: incepem cu partii de incepatori si ajungem la partii dedicate celor foarte experimentati, iar SnowTrex a facut un fel de lista cu ce este potrivit pentru fiecare:

Ideale pentru familii: Obsteig, Kössen, Trins.
Pe toate gusturile: Valea Zillertal.
De renume: Ischgl, Sölden, St. Anton si Kitzbühel

Sursa: turismmarket

 

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More